UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU DESTAN’IN MAHKEMEDE VERDİĞİ İFADE HERKESİ ŞAŞIRTTI!..

Ebru Destan'ın boşanma davası açtığı eşi Mete Okay İnan hakkında savcılık harekete geçerken, savcılığa verilen ifadeye ulaşıldı.

EBRU DESTAN’IN MAHKEMEDE VERDİĞİ İFADE HERKESİ ŞAŞIRTTI!..

Ebru Destan'ın boşanma davası açtığı eşi Mete Okay İnan hakkında savcılık harekete geçti. Bakırköy Aile Mahkemesi'nde geçtiğimiz haftalarda açılan boşanma davasında Destan; eşinin, kendisine ve oğullarına ilgi göstermediğini, ağır hakaret ettiğini, ayrıca mesleğini yapmasına izin vermediğini iddia etmişti. Kendini ağır baskı altında hissettiğini söyleyen Destan; bir de darp edildiğini ileri sürerek 2 milyon lira manevi, 500 bin lira maddi tazminat istemişti.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLMİŞTİ

Her bir çocuk için ayrı iştirak nafakası, kendisi için de yoksulluk nafakası talebinde bulunan Destan, çocuklarının velayetini de talep etmişti. İnan da karşı davayla cevap vererek, asıl eşinin kendisine hakaret ettiğini, tehditkar söylemlerde bulunduğunu öne sürmüştü. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda İnan'ın şikayeti takipsizlik kararıyla sonuçlandırılmıştı.

BASİT YARALAMA RAPORU

İkili arasındaki boşanma davası devam ederken, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Destan'ın darp iddiası sonrası harekete geçti. Savcılık, Destan'ı darp eden boşanma aşamasındaki eşi hakkında darp iddiasıyla dava açtı. Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılamaya göre; 12 Kasım günü Destan ve eşi arasında tartışma yaşandı. İnan yaşanan tartışma sırasında Destan'ı bileklerinden tutarak sarstı ve ünlü mankenin yaralanmasına neden oldu. Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne başvuran Destan'ın, basit şekilde yaralandığına dair rapor verildi. Rapor sonrası savcılık tarafından İnan hakkında yaralama iddiasıyla 1.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Destan, savcılığa verdiği ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı: Evlendikten sonra eşimin tavırları değişmeye başladı; evi ve ailesiyle ilgilenmeyen biri oldu. Kendisinin isteği üzerine mankenliği bıraktım, maddi olarak ona bağımlı kaldım. Hiçbir özel günümüzde jest yapmıyor, tatillerde bile çalışıyor, ofisinde yatıp kalkıyor..

"ÇOCUKLARI UYANDIR, EVDEN GİT!"

Kredi kartları, faturalar, bakıcı ve diğer giderlerle ilgilenmiyor. En acısı bir gece 'Çocukları uyandır, evden git. Çocukları nüfusumdan çıkarttıracağım. Bir kuruş vermeyeceğim. Sizi sokağa atacağım' diyerek şiddet gösterdi.

 

SABAH-GÜNAYDIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREBRU DESTAN