UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENAY YANGEL YAZIYOR: "KOVA BURCUNDA KISMİ GÜNEŞ TUTULMASI!"

Yorumlarıyla Astrolojide devrim yapan ünlü astrolog Dr. Şenay Yangel,15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması'nın etkilerini kaleme aldı.

ŞENAY YANGEL YAZIYOR: "KOVA BURCUNDA KISMİ GÜNEŞ TUTULMASI!"

15 Şubat 2018 TS Ile 23:52 Kova Burcunda Kısmi Güneş Tutulması

Aslan Kova aksında yıl boyunca devam edecek Ay ve Güneş tutulmaları Dünya ve ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde toplumlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.

Liderler otorite konumunda ki kişiler iklimler siyasi arena gibi alanlarda büyük değişiklikler yaşanabilir.

Bu tutulmalar siyasileri yöneticileri dini liderleri fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta.

Liderleri yerinden etme girişimleri suikastlar askeri müdahale siyasi entrikalar yoluyla iktidardan düşürme gibi eylemler söz konusu olabilir.

Özellikle de doğa olayları denizlerde büyük fırtınalar sudan havadan gelecek hastalıklar zararlar bu tutulmanın işaret ettikleri arasında.

17 Şubat 2018 ve sonrası derece dikkat edilmesi gereken enerjileri barındıran bir süreç dünya genelinde ve ülkemizde gaz, buhar, yağ, su ve diğer sıvılar, kimyasallar ve plastik içeren maddelerden kaynaklı zararlar söz konusu olabilir.

Ayrıca bu enerji toplumları etkileyecek nitelikte suların kirliliği, toplu zehirlenmeler deniz kazaları ve boğulmalar ile ilgili trajedileri tetikleyebilir.

Tutulmanın enerjisi ile yanıltıcı pek çok haber spekülasyon toplumlar arasında panik yanılgı ve öfke ile ani olayların gelişmesine neden olabilir.

Ön planda olma arzusunda ki kişilerin kendilerini dünyanın merkezinde gibi aldıkları yanlış, mantıksız, kötü düşünülmüş girişimler maddi ve manevi kontrol edilmesi güç durumlara neden olabilir.

Ayrıca Mistik gezegen Neptün’ün yansıması ile bireysel olarak ahlaksızlıklar güven sarsıcı durumlar, gizli eğilim ve bağımlıklar gün yüzüne çıkabilir ve AŞK bu çirkinliklerin içinde yasalanabilir.

Tabi AŞK la beslenen ruhlarda. Yalanlar, ihanet, alkol, gayri ahlaki birliktelikler, yolsuzluklar, entrikalar dolandırıcılık ile ilgili konuları ortaya çıkaran olaylara tanıklık edebiliriz.

Kendini çok iyi gizlemiş hasta ruhların bambaşka bir kimlikle belki de uzun yıllar boyunca takındığı maske ile saygınlık ve kazanımlar elde etmiş kişilerin heyecan yaratacak sırlarının ortaya çıkması ile büyük şaşkınlıklar yaşayabilir başkalarından önce kendimizi tanımamız gerektiğinin farkına varabiliriz.

15 Şubat 2018 Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda Kısmi Güneş Tutulması ile birlikte doğa olayları dünyada ve ülkemizde etkili olabilir.

Ülkemiz için 18 Şubat – 10 Mart tarihleri arası tehlikeli enerjileri barındırmakta.

Özellikle Kuzey Batı’da ve ülkemizin güney batı bölgeleri bu enerjiden daha yoğun etkilenebilir.

Şubat ayının son haftasında daha fazla depremler olabilir, deniz felaketleri ve halkı hedef alan saldırılar söz konusu olabilir.

Tutulmanın yanı sıra Uranüs ve Pluto arasında oluşacak zorlu açılar ve Plutonun yönetici olduğu Oğlak burcunda ilerleyen Satürn ile oluşturacağı kombinasyonu değerlendirdiğimizde tutulma enerjisinin temsil ettikleri daha önemli hale gelebilir.

Tüm tutulmalar da olabileceği gibi, beklenmedik ya da olağandışı olaylar da yaşanabilir bu süreçte.

15 Şubat Kova burcunda ki Güneş tutulması, iyimserlik ve coşku ile desteklenen yeni fikirleri teşvik etmenin avantajlı sonuçlarına dikkat çekmekte.

Bilgi, iletişim ve seyahatlerle aile, ev, sahip olunan mülkler, kökler, gelenekler, anavatan, ulusal kimliğe ilişkin güçlü, tutkulu, enerjileri reaksiyonları tetikleyen olayları daha önemli bir hale getirebilir ve bu alanlarda yaşanan pek çok konu gündemimiz de yer alabilir.

Tutulma enerjisini pozitif şekilde değerlendirebilmek için kendi seçimlerimizden alışkanlıklarımızdan kaynaklı ruhumuza bedenimize kalbimize verdiğimiz zararları açık yüreklilikle değerlendirmeli uyuttuğumuz benliğimizi uyandırmaya çaba göstermeli çirkinlikleri hastalıklı yanlarımızı şifalandırıp güzelleştirmeliyiz.

Bizler birey olarak arınmış ve güzelleşmiş olduğumuzda kendimize zarar vermeyi bırakır farkındalık kazanır ve bize zarar verenleri işte o zaman yaşamlarımızdan uzaklaştırmayı başarırız.

Şimdi sizlerden bir an için düşünmenizi istiyorum. Her gece uykuya dalıyoruz bilmediğimiz bir aleme kapanıyor gözlerimiz kalbimiz atıyor nefes alıyoruz bedenlerimiz dinlenmeye geçiyor ama uykuda olanları rüyalarımız dışında hatırlamıyoruz o geçişi o süreyi bizler belirlemiyoruz.

Dış dünyaya karşı bilincimiz tamamen yada belli bir bölümü kapanmış halde tepkilerimiz yavaş ve ağır uyku halinde nasıl bir halde olduğumuzu BİLMİYORUZ!

Bir nevi her gece ölüyor her sabah yeniden doğuyoruz güne.

Ne kadar mucizevi ne kadar kıymetli ve değerli ama bizler aldığımız her nefesin sağlıkla başlanılan günün sevdiklerimiz ile bize sevmeyi öğretenlerin kıymetini nedense hiç bilmiyoruz ve sürekli isyan ediyor, daha fazlasını arzuluyor, sürekli kendimizi, sahip olduklarımızı, başkalarının sahip oldukları ile kıyaslıyor, şükretmiyor, fark etmiyor, zamanla yarışıyor, kendimizi benliğimizi değerlerimizi yavaş ya da hızlı bir şekilde yitiriyoruz.

Keşkelerimize yenilerini eklemeden ah şimdi aklım olsaydılara sızlanmadan daha fazla kaybetmeden uyanabilmek ve kazanabilmek için, İşte tam bu anda Kova burcunda gerçekleşecek GÜNEŞ tutulması ile hırslarımızı zamanla olan kazanılmayacak yarışlarımızı bırakmalı sahip olduğumuz güzelliklere şükrederek her anda manevi zenginliklerin şifasını tüm yaşamsal alanlarımızda etkili kılmaya hazır olmalıyız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL