UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAPAYALNIZ BİR ADAM ŞAHAN GÖKBAKAR!..

Sayın Şahan merak etme ben seni Kayhan filminden aldığın düşük rakamlar üzerinden vurmayacağım.

YAPAYALNIZ BİR ADAM ŞAHAN GÖKBAKAR!..

Şahan, senin problemin gişe problemi değil. Yaptığın Recep İvedik filmleri sana ve senden sonraki yedi sülalene yetecek kadar para kazandırdı daha da kazandıracak.

Ama dediğim gibi senin sorunun para değil, senin problemin arkadaş, dost sahibi olamamak. Bunu sen bir türlü beceremedin. Kazandığın paralara bir türlü hiçbir kimseyi ortak edemedin, paylaşmayı bilemedin.

Yaptığın bütün filmlerde hep kendini ön planda tutup ne bir Yeşilçam yıldızına ne de bir yeni oyuncuya şans tanıdın. Filmlerini hep figüranlardan seçip ucuz ucuz oynatıp paralarını bile film bittikten 3 ay sonra ödedin. Parayı sevdin insan sevemedin.

Senin gibi tek tabanca film çekenlere bak istersen... Başta Cem Yılmaz. Kaç sanatçıya, arkadaşına, dostuna, Yeşilçam oyuncusuna rol verdi, onlarla birlikte yol aldı. Gülse Birsel desen kimlere ekmek kapısı açtığını yazmama bile gerek yok. Türkiye’nin sevgilisi Burak Özçivit bile yanına filmlerinde Murat Boz ve Kerem Bürsin’i alıyor. Gupse Özay da filmlerinde birçok emektar oyuncuya yer veriyor. Daha sayamadığım birçok yapımcı hem para kazanıyor hem de kazandırıyor.

İşte Şahan, para kazandın ama dost kazanamadım. Şu anda sana yakın olan komşun Engin Altan Düzyatan ile de sadece site arkadaşı olduğunu unutma. Artık sadece kendin için film yapmayı bırakmazsan bir gün Engin Altan Düzyatan’ı da kaybedeceğini unutma.

 

FAİK ERDEMLİ

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAYHAN