UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA VE EMİNA SANDAL ÇİFTİ O HABERLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Mustafa Sandal ile ayrılacakları konuşulan ancak dedikodulara inat mutlu aile fotoğrafları yayınlayan Emina Sandal’ı, Sırp basını “Emina, eski aşkı Miskoviç’e iddiasıyla manşet yapınca ortalık karıştı. Sandal çifti, bu iddialara açıklık getirdi.

MUSTAFA VE EMİNA SANDAL ÇİFTİ O HABERLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Boşanacakları iddia edilen ancak evliliklerinin belirsiz durumda olduğunu söyleyen Mustafa ve Emina Sandal çiftinin ilişkilerinin "Başka biri yüzünden" tehlikede olduğu iddia edildi.

Sırbistan'da yayınlanan Kurir dergisi, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Emina'nın eski sevgilisi Marko Miskoviç'e geri döndüğünü yazdı.

Çıkan haberlerin ardından Mustafa Sandal "Sırp basınında çıkan bu haber tamamen yalan bir haberdir ve gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Sırp basını asparagas bir haber yapmıştır." açıklamasını yaptı.

Emina Sandal ise, “Basında çıkan haberler tamamıyla uydurma ve yalan haberdir. Mustafa ve ben sadakatimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Bu süreci iki çocuk anne-babasına yakışır şekilde tamamlayacağız. Bugüne kadar sizden hiçbir şeyi saklamadık. Bizim ağzımızdan açıklama yapılmadıkça bu tip yalan haberlere ve iftiralara itibar etmemenizi rica ederim.” son noktayı koydu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA SANDAL  EMİNA SANDAL