UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT SEMBOL OLDU!.. ÇİFTLERİN GÖZDESİ

Popüler bir internet sitsi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Sevgililer Günü’nün Sembol Çifti” anket sonuçları açıklandı.

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT SEMBOL OLDU!.. ÇİFTLERİN GÖZDESİ

Binlerce kişinin oy kullandığı ankette 2018 Sevgililer Günü’nün sembol çifti Fahriye Evcen-Burak Özçivit oldu.

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu üyelerine “2018'de Sevgililer Günü'nün sembol çifti sence hangisi?” sorusunu yönlendirdi.

Ankette geçtiğimiz yaz dünya evine giren, gençlerin büyük hayranlıkla takip ettiği Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti oyların %52'sini alarak birinci oldu. Ankette Vatanım Sensin dizisinde başrolleri paylaşan, örnek evlilikleriyle adlarından söz ettiren Bergüzar Korel- Halit Ergenç çifti ikinci olurken, onları Kenan Doğulu- Beren Saat ve Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çiftleri takip etti.

Altın Çift Hülya Koçyiğit-Selim Soydan

Sitenin sembol çiftin yanı sıra üyelerine “Aşkları yıllanmış, yıllandıkça değerlenmiş çiftlerimizden hangisi Sevgililer Günü’nün Altın Çifti? sorusunu yönlendirdi.

Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan oyların %32'siyle anketi birinci olarak bitirdi. Ankette %31 oy oranıyla Betül- Cüneyt Arkın çifti ikinci olurken onları Sevim Emre-Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu- Türker İnanoğlu takip etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBURAK ÖZÇİVİT  FAHRİYE EVCEN