UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKAN KURT, DEMET AKALIN'IN PAYLAŞIMLARI HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, önceki akşam Kadıköy’de bulunan bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla konuşan Kurt, “Eşim diye söylemiyorum ama Demet Akalın çalınca kulübün havası değişiyor. Listemde 4,5 tane Demet Akalın şarkısı olmazsa olmuyor.” dedi.

OKAN KURT, DEMET AKALIN'IN PAYLAŞIMLARI HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Okan Kurt gece hayatının aranılan DJ'leri arasına girdi.

Kış sezonunun gelmesi ile beraber İstanbul’un gece hayatını da renklendi.

Gece kulüplerinin düzenlediği renkli partiler göz doldururken birbirinden ünlü yerli ve yabancı DJ’ler İstanbul gecelerine damga vuruyor.

Önceki akşam Kadıköy’de sahne alan Okan Kurt, hem coştu hem coşturdu.

Kurt, şarkı listesinde eşi Demet Akalın’ın 4, 5 tane şarkısına yer verdiğini söyledi ve, “Şarkı seçerken Demet’e danışıyorum. İlk o dinliyor. Demet Akalın, çaldığım zaman kulübün havası değişiyor. Onun dışında Gülşen var Tarkan var…” dedi.

Tarkan’ın baba olma heyecanı için ise Kurt, “Çok mutlu oldum bende kendisini son büyük konserinde tanıdım. Çok güzel bir aileler. Konu çocuk olunca ben apayrı heyecanlanıyorum. 2. çocuğu çok istiyorum. Eğer olursa Taksim merkezde güzel bir panoyla duyuracağım. Tarkan’a babalık yakışır, inşallah bu arada bizde 2.’yi alırız.” dedi.

Demet Akalın için Twitter’da “Demet Akalın’ın Tercümanı” adlı bir hesap açılmıştı.

Bu olay hakkında ise Kurt, “Mizahi bir şey, biliyorsunuz çok hızlı ve sürekli yazıyor. Herhalde yanlış yapması Demet’i daha da güzelleştiriyor..” dedi.

Okan kurt, Demet Akalın’ın yaptığı paylaşımlara karışıp karışmadığını ise bakın nasıl anlattı!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET AKALIN  OKAN KURT