UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖMÜR GEDİK BUZ HOKEYİ PİSTİNE İNDİ! KÜÇÜK MİLLİLERE TAKTİK VERDİ

Son yıllarda oldukça popüler olan buz hokeyi, ülkemizde de “Didi Buz Hokeyi Süper Ligi” ve Milli karşılaşmalarla gençler tarafından tercih edilen bir spor dalı oldu.

ÖMÜR GEDİK BUZ HOKEYİ PİSTİNE İNDİ! KÜÇÜK MİLLİLERE TAKTİK VERDİ

Buz hokeyi, buzla kaplı bir sahada altışar kişilik iki takımın karşılaşmasıyla oynanan, dikkat ve refleks gerektiren bir spor!..

Buzla kaplı bir sahada, altışar kişilik iki takımın kıran kırana mücadelesi puck (pak) denilen diski rakip takımın kalesine sürüp sokmakla gerçekleşir.

ÖMÜR GEDİK PİSTLERDE!..

Onu daha çok hayvan hakları konusunda yaptığı açıklamalarıyla görmeye alışsak da Ömür Gedik aslında birçok alanda önemli işlere imza atmış bir sanatçı!..

Gedik’in, buz hokeyine olan ilgisi onu sahalara indirdi ve küçük millilerimizle bir araya getirdi…

Biz yabancılık çekeceğini umuyorduk ama  Ömür Gedik, buz hokeyi bilgisiyle bizi ters köşe yaptı ve buz hokeyinin nasıl bir spor dalı olduğundan tutunda ne ile oynandığına kadar, sert bir spor olmasına karşın aslında takım ruhuyla hareket edildiğinde o sertliğin ortadan kalkacağından bahsetti!..

Spor konusunda da iddialı olan Gedik, küçük millilerimizin karşılaşmalarını izlerken oldukça heyecanlıydı.

Minik Oyunculara taktik veren, tezahürat eden Ömür Gedik, bir ara eline mikrofonu alarak maçın spikerliğine de yaptı.

TÜRKİYE’NİN İKLİMİ BİR AVANTAJ!..

Türkiye’nin ikliminin bu oyun için uygun olması, son yıllarda gençlerin bu spor dalına olan ilgisiyle avantaja dönüşmüş durumda!..

UçanKuş Tv’nin de yakından takip ettiği gelişmeleri dikkate aldığımızda; ülkemizde ve dünyada düzenlenen buz hokeyi karşılaşmalarından unutulmaz anlar, millilerimizin çalışmaları ve “Didi Buz Hokeyi Süper Ligi”  bize gösterdi ki önümüzdeki yıllarda dünyaya sesimizi duyuracağız!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖMÜR GEDİK