UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUNUN CESEDİNE MORGDA TECAVÜZ ETTİ!..

Rus oyuncu Oksana Aplekaeva, yıllar önce bir otoban kenarında ölü olarak bulunmuştu. Ünlü oyuncunun kaldırıldığı morgda tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN CESEDİNE MORGDA TECAVÜZ ETTİ!..

Rusya'da yaşayan reality şov yıldızı Oksana Aplekaeva, 2008 yılında bir otoyolun kenarında ölü bulundu. Cesedi bir kamyon şoförü tarafından bulunan kadının aradan yıllar geçmesine rağmen katiline ulaşılamadı.

Rusya'nın üst düzey reality şovu Dom 2'de oynayan Oksana ile ilgili bedeninde bulunan yeni kanıtlar daha ayrıntılı adli tıp testlerine girmesine yol açtı. Toplanan kanıtlar, Oksana'nın ölümünden sonra tecavüze uğradığını ortaya koydu. DNA testleri suçlunun, 37 yaşındaki Alexander isimli morg teknisyeni olduğunu gösterdi.

TECAVÜZCÜ CEZA ALMAYABİLİR

Tecavüzcünün eylemleri ortaya çıkana kadar morgda çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı. Alexander morgda tam 12 yıl çalışmıştı. Raporlara göre o dönem diğer cesetlere benzer şeyler yaptığıyla ilgili kanıtlara ulaşılamadı.

Rus medyası, Rusya kanunlarında bu tür olaylarla mücadeleye dair bir şey bulunmaması nedeniyle Alexander'ın bu olay için cezalandırılamayacağını bildirdi. Alexander olay sonrası hastanedeki işinden istifaya zorlandı.

Polis, Alexander'ın Oksana Aplekaeva cinayetiyle hiçbir ilgisi olmadığını belirtti. Hâlâ bulunamamış olan katilin, genç kadını hareket halindeki arabadan attığı ve daha sonra cinayetin üstünü kapatmak için cesedi başka bir yere taşıdığına inanılıyor.

-Süperhaber

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtecavüz