UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NARKOZLU ÇOCUK FENERBAHÇE MARŞI SÖYLEDİ HASTANE BAŞINA TOPLANDI!

Sakarya’nın Geyve ilçesinde hastanede sünnet olan 7 yaşındaki çocuk ameliyattan çıkar çıkmaz narkozun etkisiyle Fenerbahçe marşı söyledi. Marş esnasında hastane çalışanları çocuğun başına toplandı. O anlarda şaşkınlığını gizleyemeyen aile bireyleri ise çocuklarının narkoz etkisi ile söylediği marşı cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

NARKOZLU ÇOCUK FENERBAHÇE MARŞI SÖYLEDİ HASTANE BAŞINA TOPLANDI!

Sakarya'nın Geyve ilçesi'nde yaşayan Fikri ve Gülcan Çakmak çifti, çocukları Denizhan Çakmak'ı sünnet ettirmek için Geyve Devlet Hastanesine götürdü.

Hastanede aileye sünnet için Cuma gününe sıra verildi.

Sıra verilen günde hastaneye gelen aile çocuklarını sünnet ettirdi.

Ameliyattan çıkan 7 yaşındaki Denizhan Çakmak, narkozun etkisiyle birlikte bir anda, “Fenerbahçe çok yaşa” diye bağırmaya başlayarak babasına “Şimdi ben adam mı oldum diye?” sordu.

O anlarda ise hastane personeli küçük çocuğun odasının başına toplanarak yaşananları hayretle izledi.

"HASTANEDEKİ HERKES BAŞINA TOPLANDI"

Baba oğul hasta Fenerbahçeli olduklarını belirten Denizhan Çakmak'ın babası Fikri Çakmak, oğlunun sünnet olduktan sonra narkozun etkisiyle 10 dakika boyunca Fenerbahçe çok yaşa diye bağırdığını ve hastanedeki herkesin başına toplandığını söyledi.

HAYALİ BABASI İLE FENERBAHÇE MAÇINA GİDEBİLMEK

Narkozun etkisiyle söylediği marşı hatırlamadığını ancak Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ifade eden 7 yaşındaki Deniz Çakmak ise, hayalinin babası ile birlikte Fenerbahçe maçına gitmek olduğunu söyledi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFENERBAHÇE