UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ’NİN ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK ÇIKTI! “ÇARPILDIM İŞTE!”

İrem Derici’nin önceki gün ortaya çıkan skandal görüntüleri, magazin gündemine adeta bomba gibi düşmüştü. Ayakta durmakta zorlanan Derici, ne söylediğinin de farkında değildi. Olaylı gecenin ertesi günü sahne alan Derici, yaşadığı sıkıntılar sonrası o hale geldiğini söylerken, "Taksiye binmeyi nasıl akıl edemedim?" diyerek de kendinde olmadığını itiraf etti.

İREM DERİCİ’NİN ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK ÇIKTI! “ÇARPILDIM İŞTE!”

İrem Derici, dur durak bilmiyor.

Son günlerde yaptığı gaflarla ve skandal görüntüleriyle sık sık gündem olan Derici, son olayıyla magazini resmen salladı.

Parti çıkışı, ayakta durmakta zorlanan ve yanındaki arkadaşının desteğiyle yürümeye çalışan şarkıcı, bir ara düşme tehlikesi bile geçirmişti.

Çok konuşulan ve manşet olan o görüntüler sonra Derici yaptığı açıklamayla da kafaları bir hayli karıştırdı!

“MAHCUP” BİR İREM!

İrem Derici’yi hiç böyle görmediniz!

Mahcup” olduğunu söyleyen Derici, magazin muhabirlerinin soru sormasına fırsat vermeden, “Vazoyu kırarsın, annene babana söylemezsin sonra o vazonun kırıldığı ortaya çıkar ya öyleyim bugün, e biraz da ben mahcup olayım artık ne yapayım…” dedi.

AŞK ACISI MI ÇEKİYOR?

“Bakmayın öyle şen şakrak olduğuma sürekli de insan bir şeyler yaşayıp üzülebiliyor, kafaya takabiliyor. Biraz yorgundum falan çarpıldım işte. Sizde şahitsiziniz. Bu hafta böyle çok üst üste geldi her şey. Ailevi, kendi hayatım falan ne bileyim işte öyle gam keder derler ya, insanız olabiliyor böyle şeyler.” diyerek kafaları karıştırdı.

“İNSANLIK HALİ DİYELİM!”

Yaşadığı olaydan ders aldığını söyleyen Derici, “Keşke olmasaydı ama olanla ölene çare yok, insanlık hali diyelim. Bir musibet bin nasihatten daha değerlidir. Magazine şeker bir anı bıraktım.” dedi.

Derici, olaylı gecede yanında olan arkadaşlarına da bakın nasıl sitem etti!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİREM DERİCİ