UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL’DEN AVUKAT AYŞEGÜL MERMER’E JET YANIT!

Seren Serengil’in avukatı Ayşegül Mermer yaptığı basın açıklaması ile Serengil’in avukatlığını bıraktığını duyurdu. Mermer'in yaptığı açıklama sonrası Seren Serengil’den jet yanıt geldi.

SEREN SERENGİL’DEN AVUKAT AYŞEGÜL MERMER’E JET YANIT!

Ayşegül Mermer yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

“Sayın Serengil, Pazar akşamı “yarın teslim olacağım” şeklinde bir duyuru yaptı. Kendisine bunun mümkün olmayacağını yine de en kısa sürede infazın gerçekleşmesi için hukuki yollara başvuracağımı ilettim. Ancak kendisi bir an önce teslim olma yönündeki ısrarı ile açıklamalarını sürdürdü.”

Seren Serengil ise Mermer’in açıklamasından sonra UçanKuş TV’ye açıklama yaptı.

Seren Serengil’in açıklaması şu şekilde:

“Görülen lüzum üzerine Av. Ayşegül Mermer’in dosyadaki avukatlık görevi ile birlikte şahsımı temsil noktasındaki tüm görevleri sonlandırılmıştır. Kendisine mesaj ile azledeceğimi ilettim ancak zarar gelmemesi için sen istifa et dememe rağmen kamuoyuna tam tersi yönde açıklamalar yapması duyduğum kuşkuları arttırmıştır. Bunun mesaj kayıtları da sabittir. Gülben Ergen’in menajeri Özgür Aras ile olan yakın diyalogları ile dosyamızın takibi esnasında şahsımda oluşan tereddütler ve pazartesi günü beni yanlış yönlendirmesi sebebiyle bu kararı almak gerekmiştir.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEREN SERENGİL