UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

THY, DR. MEHMET ÖZ İLE BEŞ DUYUMUZU HAREKETE GEÇİRECEK!..

Yurt içi ve yurt dışına yaptığı uçuşlarda konforu ve memnuniyeti en üst sevide tutan, Türkiye’nin tek hava yolu şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türk Hava Yolları, Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nin final müsabakası olan "Super Bowl LII'ye damga vuracak reklam filmini hazırladı.

THY, DR. MEHMET ÖZ İLE BEŞ DUYUMUZU HAREKETE GEÇİRECEK!..

Bugüne kadar çektiği reklam filmlerinde dünyaca ünlü yıldızlara yer veren Türk Hava Yolları bu kez yıldızların arasında ağırlanacak.

Rekor üstüne rekor kıran!..

Yolcu memnuniyetine öncelik veren!..

Hizmet kalitesini her geçen gün arttıran THY, Dr. Mehmet Öz’ün başrolünde olduğu reklam filmiyle, Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nin final müsabakası olan "Super Bowl LII”a damga vuracak.

BEŞ DUYUMUZ HAREKETE GEÇECEK!

THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yolcularını sadece dünyanın en fazla ülkesine ulaştırarak seçkin hizmet anlayışıyla buluşturmakla kalmadıklarını belirterek, uçuş süresince bu anlayışın tamamlayıcı bir parçası olan kapsamlı uçak içi eğlence sistemi "Planet" ile de yolculara oldukça keyifli bir uçuş tecrübesinin kapılarını açtıklarını kaydetti.

Olmuştur, bu bağlamda, ABD TV tarihinin en çok izlenen yayını olarak kayıtlara geçen Super Bowl’u bir kez daha uçuşlarda canlı olarak yayınlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını aktararak, "Ayrıca, dünyaca ünlü kalp cerrahı ve ekran yüzü Dr. Mehmet Öz’ün rol aldığı, "Beş Duyu"kampanyamızın tanıtım videosunu da yine bu yayının reklam arasında ilk kez kamuoyunun beğenisine sunacak olmak ise bizi son derece heyecanlandırıyor."ifadelerini kullandı.

30 SANİYESİ 5.2 MİLYON DOLAR

Super Bowl'da 30 saniyelik reklam kuşağının ortalama maliyetinin ajans ve prodüksiyon masrafları hariç 5.2 milyon dolar olacağı açıklanmıştı.

THY, uçak içi eğlence sistemi "Planet" ile 23 farklı dilde 800'den fazla TV şovu, 700'den fazla müzik albümü, 7 uçak içi canlı TV yayını, "betimlemeli alt yazı" ve “betimlemeli seslendirme” tekniklerinin kullanımı sayesinde engelli yolcular için özel hazırlanmış 11 film seçeneğini de içeren oldukça kapsamlı bir uçak içi eğlence hizmetini uçaklarında hazır bulunduruyor. Tüm uzun mesafeli uçuşlarında gürültü engelleyici kulaklıkları da THY yolcularının kullanımına sunuluyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTHY