UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEYNA TİLKİ: "AMERİKA'DA DA PARMAKLA GÖSTERİLİYORUM!.."

Dil eğitimi için ABD’ye giden genç şarkıcı Aleyna Tilki, fırsat buldukça Türkiye’ye geliyor. Önceki akşam Emrah Karaduman’la birlikte Kuruçeşme’de objektiflere yansıyan Tilki yine iddialı sözlere imza attı.

ALEYNA TİLKİ: "AMERİKA'DA DA PARMAKLA GÖSTERİLİYORUM!.."

Şarkıları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, “Her yaptığım ters köşe. Türkiye Aleyna’yı daha tanımıyor. Popüler kültürden uzak bir ruhum var, inşallah bir gün bunu gösterme şansı yakalayacağım” açıklaması büyük yankı yapmıştı.

Tilki, önceki akşam Kuruçeşme’de bir mekan çıkışı görüntülendi ve, “Türkiye Aleyna Tilki’yi tanıyor ama içimdeki ruhu tanımıyor. Aleyna Tilki’nin içinde bambaşka bir ruh da var yaşım biraz gölgelediği için onları tanımıyorlardı.” diyerek konuya açıklık getirdi.

Amerika’da yeni projelere başladığını söyleyen Tilki, “Güzel bir memleket, önceliğim her zaman Türkiye ama artık bir ayağım da Amerika’da çünkü orada da yapmak istediğim ve başlangıcında olduğum projeler var. Aynı zamanda okulumda orada. İngilizcem burada sürekli okulumu değiştirdiğim için kötüleşmişti. Orada dilimi daha iyi ilerletiyorum.” Dedi.

“KAHVEMİ VE YEMEĞİMİ EVSİZLERLE PAYLAŞIYORUM!”

Aleyna Tilki: “Çok fazla evsiz var ve her an saldıracaklarmış gibilerdi. Öyle olmadıklarını anladım. Çok tatlı saygılılardı önceden korkarken şimdi gözlerinin içine bakarak kahvemi ve yemeğimi paylaşıyorum.” diyerek oradaki yaşama da kısa zamanda uyum sağlandığını belirtti.

31 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde konseri olduğunu söyleyen Tilki, “Orada büyük sürprizlerim olacak. Türkiye’de gerçekten seyrettiğiniz en güzel şovlardan biri olacak.” dedi.

Konserini izlemeye sanat camiasından en çok Tarkan’ın gelmesini isteyen Tilki, “Bir tanışıklığım yok ama bir gün tanışacağımızı hissediyorum. Tanışırsak da bir gün yazmış olduğum bestelerimle birlikte birleşeceğimizi düşünüyorum. Karşımdaki bir sanatçı olduğu için onu sadece bu konuya sanatla ikna edebilirim. İçimdeki sanata güveniyorum bunu sunma fırsatı yakaladığımda da bir şeyler belki olabilir.” dedi.

AMERİKA’DA DA PARMAKLA GÖSTERİLİYORUM!

Amerika’da sıradan bir vatandaş olmadığını söyleyen Tilki, “Özellikle Asyalılar ve Koreliler beni çok seviyorlar ama çok utangaçlar o yüzden genellikle uzaktan fotoğraflarımı çekiyorlar. Parmakla gösteriliyorum şahitlerim var.” diyerek yine iddialı sözlere imza atmış oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALEYNA TİLKİ