UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP'A BOMBA BİR ÖZELLİK GELDİ!.. ÇOK İŞİNİZE YARAYACAK!..

Yeni 2.18.20 güncellemesiyle birlikte WhatsApp, Apple‘ın otomotiv platformu CarPlay‘i desteklemeye başladı.Şimdiye kadar sadece Apple uygulamalarının ulaşabildiği CarPlay’de destekleyen ilk üçüncü parti uygulama WhatsApp oldu.

WHATSAPP'A BOMBA BİR ÖZELLİK GELDİ!.. ÇOK İŞİNİZE YARAYACAK!..

Yeni güncellemeyle birlikte iPhone’nunuz CarPlay’e bağlandığında WhatsApp otomatik olarak karşınıza çıkacak. WhatsApp, tıpkı diğer mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi Apple’ın Carplay için sahip olduğu kurallar çerçevesinde hizmet verebilecek. Her hangi bir arayüz gerektirmeyen CarPlay uygulamalarının çalışma prensibinin daha çok sesli komutlar üzerinden ilerlediğini hatırlatalım.

WhatsApp desteğinde de Apple’ın diğer tüm mesajlaşma uygulamalarına önerdiği üzere sesli komutlara öncelik verilmiş durumda.  Okumadığınız mesajları WhatsApp logosunun üstünde görebilecek, Siri’den mesajları okumasını talep edebileceksiniz. Yeni mesajları ise sesli komutlar üzerinden Siri’ye dikte edebileceksiniz.

Basında yer alan haberlere göre WhatsApp uygulaması ve Apple’ın kendi iMessage uygulaması arasındaki tek fark, WhatsApp’ın ileti dizileri listesinde gezinme yeteneğinden yoksun olması. Yine de yeni özelliği denemek isteyen iOS kullanıcıları yeni güncellemeye ulaşabilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp