UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:“BİRAZ SONRA BURSEYA TEPESİNİ DÜŞÜRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da son dakika Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı açıklamasında bulundu. Erdoğan, "Komutanla görüştüm, 'İnşallah, biraz sonra Burseya tepesini düşüreceğiz' dedi" diye konuştu. Erdoğan, ÖSO ve Mehmetçik'ten şu ana kadar 20 askerin şehit olduğunu söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:“BİRAZ SONRA BURSEYA TEPESİNİ DÜŞÜRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da AK Parti İl Kongresi'nde konuşmasında "Biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz" dedi.

"BİRAZ SONRA BURSEYA TEPESİNİ DE DÜŞÜRECEĞİZ"

Bak, 9. gün. Kaç kişi etkisiz hale getirildi. 484. Az önce komutanla görüştüm. Sayı kaç oldu dedim, '484' dedi. İnşallah biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz. Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçik olmak üzere 20 şehidimiz var. Bak 484. Bunlar daha iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekler. Bizim sınırlarımızı taciz edenler bunun bedelini ağır ödeyecekler. Afrin'de devam eden bu mücadele İdlib'le sürecek.

“NEYİ BÖLÜYORSUNUZ YA?”

Çıkmışlar şurayı şöyle, burayı böyle böleceğiz. Neyi bölüyorsunuz ya? Gabar'da ne olduk? F-16 olduk. Cudi'de, Tendürek'te F-16 olduk. Tank olduk bitirdik.

BURSEYA DAĞI ALINDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan saatler öncesinden söylediği; “Burseya Dağı düşürülmek üzere” sözleri az önce gerçekleşti.

Zeytin Dalı Harekâtında Afrin'in kuzeydoğusundaki stratejik Burseya Dağı, PYD/PKK'dan ele geçirildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERerdoğan