UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ECE ERKEN'E DAVA ŞOKU!.. KOMŞUSU BU SEFER DE AFFETMEDİ!..

Ece Erken, mimar Jale Barahya’ya evini dekore ettirdi fakat fazla bulduğu faturayı ödemedi. Karşı taraf ise alacağını mahkemede tahsil etti. Erken, karar günü, “Dolandırıldım” dedi. Mimar, bu söz üzerine 15 bin lira tazminat istedi.

ECE ERKEN'E DAVA ŞOKU!.. KOMŞUSU BU SEFER DE AFFETMEDİ!..

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan manevi tazminat davasına göre davacı Jale Barahya, Ece Erken'in evini baştan aşağı dekore etti.

Daha sonra fatura keserek ücretini istedi.

Ancak Ece Erken, fiyatı fazla bulunca faturayı ödemedi.

Barahya da alacağının tahsili için dava açtı.

İddiaya göre borcunu ödemeyen Erken, Jale Barahya'nın davayı kazandığı gün Instagram hesabından dolandırıldığı iddiasıyla bir paylaşımda bulundu.

Ece Erken Instagram'da, "Size benden bir tavsiye... Üst komşunuz da olsa tanıdık da olsa eğer bir mimara evinizi emanet ediyorsanız, bütçeniz belli bile olsa ortada mailleşmeniz bile olsa mimarın yanındaki çalışanlar bile şahit olsa evi teslim ettikten sonra hele ki ünlüyseniz siz de 2, pardon 3 katı isteyebilirler. 'Gazetelere demeç vereceğim' diye tehdit edebilir ve mahkemeye verip bu parayı isteyebilir! Mahkeme yanlış karar verebilir ama çok şükür temyize gidebilirsiniz! Kim kimi dolandırıyorsa Allah onu ıslah etsin! Ben dolandırıldım. Dikkat edin, siz dolandırılmayın" ifadelerini kullandı.

Jale Barahya'nın avukatı, Ece Erken'in bu paylaşımı nedeniyle Erken'e hem 15 bin liralık manevi tazminat davası açtıklarını hem de savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını dava dilekçesinde anlattı.

Barahya'nın avukatı, "Davalının evini baştan aşağı müvekkilim yaptı. Müvekkilim alacak davasını nisan ayında kazandı. Davalı müvekkilime olan kızgınlığı ve hırsından bu beyanlarda bulunmuştur" dedi.

-Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece erken