UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE’DE BÜYÜK KAVGA! ALİ KOÇ'TAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!..

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu ocak ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un kürsüde söyledikleri akabinde kürsüye çıkan Şekip Mosturoğlu salonda buz etkisi yaratan sözler kullandı. Tekrar kürsüye çıkan Ali Koç ise sert konuştu.

FENERBAHÇE’DE BÜYÜK KAVGA! ALİ KOÇ'TAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!..

Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlenen Zeytin Dalı harekâtına katılan askerlere muvaffakiyet dileyen Ali Koç, 'Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Vatan uğruna şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum' dedi.

Ali Koç, kendisi hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldığını ve bunları düzeltmek istediğini belirtirken özellikle mali tablo, Yargıtay'daki dava ve Mehmet Ali Aydınlar konusuna dikkat çekti.

 “ADAYLIĞIMLA İLGİLİ BAZI İTİRAF VE İDDİALARLA İLGİLİ”

6 sene boyunca yönetici olarak katıldığı toplantıya bugün başka bir sıfatla katılmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Ali Koç, 'Adaylığımla ilgili bazı itiraf ve iddialarla ilgili konuşmak istiyorum. Yönetimden ayrıldıktan sonra gittiğim her yerde söz konusu Fenerbahçe olunca büyük bir sevgi ve beklenti ile karşılaştım. Bu beklentiye karşılık verememek de beni üzüyordu. 2015 yılında başkanımız Aziz Yıldırım'ın yönetim kuruluna girme davetine olumlu yanıt verememiştim. O dönemde başkanımızla yaptığım istişare sonucunda zamanı gelince elimi taşın altına koyacağımı belirtmiştim. Sürdürülemez mali yapı ve genel gidişat, adaylık için tahminimden önce adım atmama sebep oldu. Bu kararımdan sonra Yargıtay kararını neden beklemedin diyen insanlar oldu. Bu soruları da anlayışla karşılıyorum' diye konuştu.

'BORDROLU PERSONELİN OY KULLANMASINI SAKINCALI BULUYORUM'

Ali Koç kendisi hakkında çıkan seçildiği takdirde bütün personeli işten çıkartacağı yönündeki söylemler ile ilgili olarak ise 'Bordrolu personelin oy kullanmasını sakıncalı buluyorum. İşini yapan motivasyonu yüksek hiçbir personelin kaygı duymasına gerek yok. Amatör branşlarla ilgili düşüncelerimi ifade ettim. Bunları kapatacağımızın iddiaları var. Tüm amatör branşlara olan destek daha da artacaktır. Başkanımız ve yönetimimiz amatör branşlarda bize büyük mutluluklar yaşattılar. Diğer kulüplere göre çok öndeyiz ve bu liderliğimiz de devam edecektir. Buna 2 şube daha eklemek istiyoruz. Birisi engelliler şubesi, diğeri de geleceğin sporu olan e-spor. Bu hikayeleri yayarak kulüp personeli ve sporcuları kulüp siyasetine alet etmek adil değildir. Bila bedel üye yapılması ve üyelerin aidatlarının kulüp tarafından ödenmesi konusu. Bu konuda kulüp personellerinin ailelerinin hedeflenmesi son derece sakıncalıdır' dedi.

'MEHMET ALİ AYDINLAR İLE ŞAHSIM VE EKİBİM GÖRÜŞMEMİŞTİR'

Ali Koç, ekibinin Mehmet Ali Aydınlar ile görüştüğü yönündeki iddialar ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı 'Bu iddia doğru değildir. Ne şahsım ne de ekibimden bir kişi kendisiyle görüşmemiştir. 1 Kasım 2013'te kendisiyle ilgili ne söylediysem arkasındayım. O günden bu güne belki çok şey değişti ama benim fikrim değişmedi. Benim ve ekibimin reklam filminin FBTV'de gösterilmesi reddedildi diye bir haber var. Bu da yalan. Bizim bir başvurumuz olmadı, ama ilerleyen dönemde olacaktır.'

Ali Koç, konuşmasını “Kalpler beraber” sözüyle tamamladı ve salonda bulunan Divan Kurulu üyelerinden büyük alkış aldı.

F.BAHÇE'DE BÜYÜK KAVGA! KOÇ'TAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER...

Ali Koç'un kürsüde söyledikleri akabinden kürsüye çıkan Şekip Mosturoğlu salonda buz etkisi yaratn sözler kullandı.

Mosturoğlu'nun sözlerinin akabinde tekrar kürsüye çıkan Ali Koç ise Mosturoğlu'na sert yanıtlar verdi.

Şekip Mosturoğlu'nun “Ali (Koç) bey, rica ediyorum; sponsorlu hesaplar, paralı twitter hesapları bunları kapattırın. Bunları sizin adınıza kim yapıyorsa size iyilik yapmıyor. Anamıza avradımıza küfrediyorlar… Ayrıca aynı noktadayım dediniz. Habertürk'te programa katıldığınızda 'Gözümün üstünde kaşım var, şahsi sevdam aileme zarar verecek' derken ne düşünüyordunuz? Şahsi davam benim aileme zarar verdi Ali Bey, ama ben hala devam ettim, düşmedim. Hep buradaydım.” sözüne cevap veren Ali Koç, keskin bir ifadeyle şöyle konuştu:

"SİZ BU FAKE İŞLERİNİ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ"

Sayın Şekip Mosturoğlu, sen beni çok iyi tanırsın. Benim içim dışım bir. Söylenecek şeyleri üçüncü şahıslara söyletmem. Bana 'Hesapları kapatın' diyorsunuz. Şu odadaki bütün insanların içinde, söylediğini en iyi bilen sensin. Sakın ha bir daha beni fake hesaplarla itham etmeyin. Çünkü siz (Şekip Mosturoğlu) bu işleri benden çok daha iyi biliyorsunuz

"YA ÇİFT KİŞİLİĞİNİZ VAR..."

Gözlerinizin içine bakarak söylüyorum Şekip Bey. Kulüpte yoğun bir şekilde yeni üye kazandırma konusunda bir çalışma yok diyorsanız ya çift kişiliğiniz var ya da başka bir şey. Kulübe üye kazandırma konularını basının önünde söylemekten utanıyorum. Üye yapmak için 5 yılı geçmiş kongre üyelerimizin aile fertlerine odaklanıyorsunuz. Yok diyorsanız sizin haberiniz yok demeyeceğim çünkü bu konuda en çok çalışanlardan biri sizsiniz Şekip Bey.

Ben personelim oyunu satar demiyorum. Ama personel bu kadar seçim ortamına sokulursa asıl burada sapla samanı karıştırıyoruz. Ne gerek var bunlara, ailenin 2 bin liraya üye yapılmasına. Personellerimizi kulübün seçim yarışının dışında tutmamız lazım. İşini yapan personeller bu kulübe hizmet etmeye devam eder. Onları taraf seçmeye zorlamamalıyız.

"AYIP YAHU AYIP!"

Gözümüzün üstünde kaşımız varken, aslında 'O zaman kaçtın, şimdi niye döndün' demek istiyordun. Ben kaçmadım. Sen değil misin ailene, çocuğuna nasıl sahip çıktığımı anlatan? 3 Temmuz'dan sonra kaçtığımı ima etmeniz... Ayıp ya. Sakın ha sakın benim 3 Temmuz'dan sonra kaçtığımı ima etmeyin. Asıl vefasızlık budur. Ayrıldıktan sonra da elimden geleni yapmaya çalıştım. Sonra şartlar değişti, aday oldum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALİ KOÇ