UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN YİNE ÇOK KONUŞULACAK BİR YAZI!..

Yorumlarıyla Astrolojide devrim yapan ünlü astrolog Dr. Şenay Yangel, yaşanacak tutulmaların etkilerini kaleme aldığı yazısı çok konuşulacak. Şenay Yangel’in UçanKuş TV ekranlarında “Astrodeha” programındaki tutulmaların burçlar üzerine etkisini konu alan yayınını, yazının sonundaki linkten izleyebilirsiniz!

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN YİNE ÇOK KONUŞULACAK BİR YAZI!..

Ağustos ayından itibaren ünlü isimlerin tartışmaları ve skandallarının ardı arkası kesilmiyor. 4 Ağustos’ta kaleme aldığım makalemde bu sürecin astrolojik değerlendirmesini yaparak okuyucularımla paylaşmıştım. Onu bir hatırlayalım. Kova ve Aslan burçlarında gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları fazlasıyla güçlü etkili enerjileri barındıran bir ağustos bizleri karşıladı. Astrolojide Ay ve Güneş tutulmaları asırlardır önemle izlenmiş ve kayıt altına alınmıştır.

9 AY BOYUNCA ETKİSİ SÜRECEK

Hint astrolojisine göre, tutulmaların etkisi 9 aya kadar etkisi hissedilir. Aslan Kova askındaki tutulmalar 2018 boyunca devam edeceğine göre hayli etkili enerjilerle karşı karşıyayız. Son iki yılda ülkemizde ve dünyada ünlü insanların sanatçıların hayatlarını kaybetmeleri daha önceki tutulmaların yansımalarıydı. Bazı tutulmalar gizli sorunları tetikleyebilir.

Özellikle ünlülerle ilişkili konuları temsil eden Aslan burcu onlarla ilgili ani sağlık sorunları gerek özel yaşamları, duygusal psikolojileriyle ilgili gündem yaratacak olayları, sırların ortaya çıkması gibi zorlukları daha etkin bir hale getirebilir. Şimdi gelelim bugün yaşananların astrolojik değerlendirmesine 31 Ocak Türkiye saati ile 16.30 itibarıyla Aslan burcunda tam Ay tutulması gerçekleşecek. Hemen arından 15 Şubat’ta Türkiye saati ile 23:52 Kova burcunda kısmi Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu enerjiler küllenen konuları yeniden gündeme getirebilir. Geçtiğimiz ağustos ayında başlayan enerjiler tüm dünyada ve ülkemizde artarak devam edebilir.

HIRSTAN UZAKLAŞACAKLAR

Bu enerjiler altında tanınmış ün sahibi kişiler bu enerjiyi ya pozitif anlamda dönüştürücü şekilde kullanacak. Hırstan öfkeden uzaklaşarak, kendilerine mesleklerine zarar veren, haklı çıkmak adına halkında tepkisini aldıkları konularda hoş olmayan durumlarla yıprandıklarını fark ederek, uzlaşı içine girecekler. Ya da öfkenin ateşten gömleğini, hırslarına yenilerek giyerek gizli kalacağından emin oldukları sırların deşifre olmasıyla daha da zorlu sınavlarda tek başına mücadele etmeye, sarsıcı durumlarla karşı karşıya kalmaya, devam edecekler.

KOÇ

Disiplinli olmanız gereken bir haftadasınız. Duygusal davranmadan hedeflerinizi gerçekleştirmek için profesyonel düşünerek hareket etmelisiniz. İş hayatınızda artan temponuz aile ve özel hayatınızı etkileyebilir. İkisi arasındaki dengeyi sağlamalı.

BOĞA

Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle sorunlarınızı aşacaksınız ve ilişkiniz daha iyi bir hal alacak. Eş ya da sevgilinizden gelecek jestlerle romantizmin doruklarına çıkacaksınız. İş hayatınızdaki gelişmeler maddi olarak sizi rahatlatacak.

İKİZLER

Yakın çevrenizde değer verdiğiniz birilerinin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Bu bir oyunsa siz de kuralına göre oynayın ve onlara kendi yaptıklarıyla ayna olun. Özel yaşamınızda 3’üncü şahıslar nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

Finansal gelirlerde artış iş hayatınızdaki istikrarlı gelişmeler verimli çalışmanızı sağlayacak. Evli Yengeç’ler bu dönemde eşten gelecek destekle yeni bir eve taşınabilir. Bekarlar iş arkadaşlarınızdan biriyle bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

ASLAN

Parasal anlamda da rahatlamalar söz konusu. Bu dönemde kendi işinin patronu Aslan’lar ortaklık tekliflerini iyi değerlendirmeli. İkili ilişkilerinizde kiminle nerede olduğunuza dikkat edin. Sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanabilirsiniz.

BAŞAK

Düşünceleriniz netleşecek ve sizi yoran enerjilerden uzaklaşabileceksiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinize olan kırgınlığınızı aşmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilir iç dünyanıza yönelebilirsiniz.

TERAZİ

Bu hafta kendiniz ve sevdikleriniz için ruhunuzu, dinlendirmeniz gerekliliği vurgulanmakta. Dua edin ruhunuzu okşayacak düşüncelerle doldurun zihninizi ama kendinizle baş başa olun. İş hayatınızda beklediğiniz haberler gelişmelerle ilgili stres yapmayın.

AKREP

Yaşamınızın her alanında çözüm odaklı hareket edin. İşinizle ilgili ayrıntılara önem verin, finansal olarak harcamalarınızı kontrol edin. Zamanında gerçekleşmeyen ödemeler vergi, SSK gibi konularda başkalarından kaynaklanan problemler yaşayabilirsiniz.

YAY

Zam terfi ya da yeni bir pozisyon söz konusu olabilir. Oğlak Dolunay’ı kendinize olan güveninizi artıracak. Bu enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için meditasyon yapın ve tüm pozitif enerjinizi tepe çakranızda yoğunlaştırın.

OĞLAK

Bu dönemde önceliğiniz iş hayatınız olsun. Bekar Oğlak’lar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Kendinizle yapacağınız yüzleşmeyle, sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.

KOVA

İş hayatınızda yeni imkanlar, yeni projeler için yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenin ve her türlü işbirliğine açık olun. Evli Kova’lar sizler için oldukça hassas ve önem taşıdığı günler.

BALIK

İş ya da eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar, aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu, yaşamı sağlıkla değerlendireceğiniz bu sürecin kıymetini bilerek hareket edin.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL