UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FURKAN ANDIÇ DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İ ALDATTI MI? AÇIKLAMA GELDİ!..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:45’te UçanKuş TV’de!

FURKAN ANDIÇ DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İ ALDATTI MI? AÇIKLAMA GELDİ!..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Oyuncu Furkan Andıç’ın oyuncu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz’le ilişkisi başlarken hayatında Sibel Aytan mı vardı? Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç tarafından haberlere hangi açıklama geldi?

Sosyal medyayı bu kez de dolandırmak için kullandılar!.. Sosyal medyada reklam yaptılar, reklam linklerine kendi hesaplarını kopyalayıp 29 milyon vurgun yaptılar!.. Sosyal medya dolandırıcılarının nasıl yeni adresi oldu?

Dolandırıcıların sosyal medya tuzağı nasıl çökertildi?

Trabzon’da film gibi bir olay!..  Her gün kenara 1 TL attı, biriktirdiği 45 bin lira madeni parayı saklamak için toprağa gömdü!.. Trabzonlu işletmeci, toprağa gömdüğü paraları nasıl bunca yıl saklamayı başardı?

Gelin ve görümce 4 gün önce kayıplara karıştı, geriye sadece bir not kaldı!.. Gelin ve görümce neden kaçtı?

13 Yaşındaki öğrenciye cinsel istismarda bulunan şoföre tepki yağdı! Sakarya’lı kadınların cinsel istismar isyanı Canlı Masa’da!..

Ünlü oyuncu Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’ın kendisi yerine ikinci filminde rol alan Aksel Bonfil hakkında hangi açıklamaları yaptı?

Kör kütük aşk yaşayan İdo Tatlıses’ten şimdi de yüzük çıkışı!.. Şaşkın aşık, sevgilisine evlenme teklif etmek için hangi hamleyi bekliyor?

Popçu Berkay kızından bir an olsun ayrılamıyor!.. Ünlü şarkıcı bir kaç saat ayrı kaldığı kızının özlemini nasıl giderdi?

Cep telefonunuzu bir başkasına verip mesajlarınızın, fotoğraflarınızın, aramalarınızın o kişi tarafından görülmesine müsaade edebilir miydiniz? Bir Ferzan Özpetek filmi olan “Cebimdeki Yabancı”nın oyuncuları hangi açıklamaları yaptı?

Ünlü Sanatçı Nuray Hafiftaş’ın sağlık durumu nasıl?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa