UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEVDET’İN AZİZE’Yİ KURTARMA SAHNESİ DUYGULANDIRACAK!

Vatanım Sensin 42. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet'in, Azize'yi bulma sahnesi izleyenleri duygulandıracak. Vatanım Sensin heyecan dolu 42. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek...

CEVDET’İN AZİZE’Yİ KURTARMA SAHNESİ DUYGULANDIRACAK!

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin bu akşam nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelecek. Cevdet ve Azize karşı karşıya... Tevfik gerçekleri anlatacak mı?

Cevdet, kendisinden saklanan gerçekle yüzleşiyor! Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle bugün 20.00'de!

Cevdet’e, Azize’nin yaşadığını söyleyen Tevfik, kendi özgürlüğüne karşı Azize'nin canını öne sürdüğü bir pazarlığa girişir. Tevfik’in paçasını kurtarmak için her türlü yalana başvurabileceğini bilen Cevdet önce onun söylediklerinden emin olmak zorundadır.

Cevdet'in diğer yandan hapse düşen Dağıstanlı’yı kimliği açığa çıkmadan kurtarması gerekmektedir. Ancak Ankara’ya iyiden iyiye düşman kesilen Dağıstanlı’yı içeriden çıkarmak isteyen başkaları da vardır.

Azize, Tevfik’in kızanlarının elinde her geçen an ölüme yaklaşırken, Cevdet zamana karşı yarışmaya başlar. Cevdet şimdi, onu sırtından vuran ve hayatta en çok öldürmek istediği kişi olan Tevfik’i, Azize’yi bulana dek hayatta tutmak gibi dehşetli bir sınavla karşı karşıyadır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvatanım sensin