UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ŞAKA MI BU?”!.. ASENA’YA YALOVA’DA BÜYÜK HEYECAN YAŞATAN DURUM!

Yalova'ya tiyatro izlemeye giden Asena'ya, Belediye Başkanı'nın akrabası olduğu söylendi. Asena kamera şakası sansa da durum gerçek çıktı.

“ŞAKA MI BU?”!.. ASENA’YA YALOVA’DA BÜYÜK HEYECAN YAŞATAN DURUM!

Asena, “Evlilik Curcunası” adlı tiyatro oyunu için gittiği Yalova’da büyük bir heyecan yaşadı.

KAYIP KUZENLERİNİ BULDU…

Belediye Başkanı Vefa Salman, Asena ile kuzen olduklarını açıklayınca ünlü isim önce şaka sandı sonra gerçek olduğunu anlayınca büyük bir sevinç yaşadı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yaptığı sürprizi, sosyal medyadan böyle paylaştı;

“Bugün hayatımda çok ilginç ve çok sevindirici hayatta aklıma gelemeyecek bir durum yaşadım. Saat 15:00’da tiyatro oyunumuzun ikinci gününü Yalova da Raif Dinçkök Kültür Merkezinde oynamak için yola çıktık. Sayın Yalova Belediye Başkanımız VEFA SALMAN bizi oyun öncesi kabul ederek bizi şereflendirdi. Sonra Başkanımız bana dönüp; “Asena sana bir sürprizim var hazır mısın?” dedi. Ben de güzelse neden olmasın dedim. Sonrasında haykırarak ve coşkuyla bizim öz ve öz kuzen olduğumuzu söyledi. Sonra kamera şakası zannettiğim esnada bütün ailemizin İsimlerini ve soy ağacımızı çıkartıp bana verdi, baktım ki tüm isimler ve kişiler doğru. Şuanda yıllar sonra kavuştuğum Yalova Belediye Başkanımız yani kuzenim VEFA SALMANI ve diğer yeğenim ÖZLEM SALMANI sevgiyle kucaklıyor ve bir daha birbirimizden asla kopmamayı yürekten diliyorum. Hoş geldiniz hayatıma ve hoş geldim hayatınıza❤”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERasena