UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇKİN PİRİLER VE KAAN TANGÖZE'NİN OĞLUNA, SERVİSTE ŞOK!..

Bir servis skandalı daha… Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin ve Seçkin Piriler’in oğlu Hakan Tangöze, servis şoförü tarafından mağdur edildi. Yaramazlık yaptığı iddia edilen Hakan Tangöze, servis aracının içinde tek başına bekletilince ağlamaya başladı ve çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

SEÇKİN PİRİLER VE KAAN TANGÖZE'NİN OĞLUNA, SERVİSTE ŞOK!..

Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler’in çocuğu Hakan Tangöze'nin servis içinde ağladığını gören ve polise haber veren Ahmet Sarı olayı şu sözlerle anlattı:

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkmuştu. ‘Beni burada bıraktılar, ben okula gitmek istiyorum’ diyordu. Çocuğa adını, kaç yaşında olduğunu, ev adresini ve annesi ile babasının ismini sordum. Cevap verdi, bir müddet yanında bekledim. Gelen giden olmayınca bir ara çocuğu söylediği ev adresine götürmek istedim. Fakat daha sonra bunun doğru olmayacağını düşünüp polisi aradım.

Yaklaşık yarım saat sonra olay yerine polis geldi. Çocuk, olay yerine gelen polislere de başından geçeni anlattı. O sırada servis şoförü olay yerine geldi. Şoför küçük çocuğu olay yerinden alıp gitmeye çalıştı ama polis buna izin vermedi. Konuyla ilgileneceklerini söyledi. Bunun üzerine ben de polislerden birinin numarasını alıp olay yerinden ayrıldım."

Anne ve babayı isimlerini ilk duyduğunda tanımadığını söyleyen Ahmet Sarı, “İnternette arama yaptığımda Hakan Tangöze'nin ünlü bir anne ve babanın çocuğu olduğunu öğrendim. Düşünün ailesi böyle varlıklı olan bir çocuğa bunlar yapılıyorsa, normal vatandaşların çocuklarına neler yapıyorlar. Aileye ulaşmaya çalıştım. Annenin menajeri beni aradı. Israrla anneyle görüşmek istediğimi dile getirdikten sonra anneyle telekonferansla konuştuk. Fakat bu konuşmada da anne gayet sakindi, hep menajeri konuştu. Konuyla ilgili okulla konuştuklarını, çocuğun sadece 10 dakika araçta bekletildiğini söylediler. Oysa ki sadece yarım saat biz polisi bekledik ve belki de ondan önce de o çocuk oradaydı.”

KAAN TANGÖZE’DEN AÇIKLAMA

Hakan Tangöze’nin babası Kaan Tangöze’nin menajeri Elif Konuray “Okul servisinde uyuyakaldığı için beklettikleri doğru. Kaan Bey hem okul yönetimi hem de servis ile konuşmuş. Hiçbir sıkıntı yok. Özetle sorunuzun cevabı, kendisinin haberi var. Bir sıkıntı olmadığı için de verebileceği bir açıklama da yok” dedi.

SEÇKİN PİRİLER’DEN AÇIKLAMA

Seçkin Piriler’in menajeri Şeyma Balkar ise “Hakan Tangöze kısa bir süre servis içinde bekletilmiş. Konu abartıldığı gibi değil. Ahmet Bey fazla ajite etmiş. Okulla da görüştük. Anneyi de ısrarla arayıp durmayın, konuşacak bir şey yok” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAAN TANGÖZE  SEÇKİN PİRİLER