UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1- ESNAF: Hem şahane bir yemek, hem de şahane bir eğlence için, şu sıralar “bir numara”… Neredeyse her akşam full… Kimse kimseyi rahatsız etmeden adeta ailece eğlenmeye gelmiş gibi bir hava var içeride… Tıklım tıklım olmasına rağmen, sıkışmak yok, çünkü neredeyse herkes kol kola… Şahane yemekler ve özellikle de tadına doyum olmayan kokoreçten sonra saat 22.00’de darbukalarla yükselen müzikle kimse sandalyesinde oturamıyor ve Esnaf listemizin ilk sırasındaki yerini alıyor.

2- FENİX: Kalitesini bozmayan bir mekan… Yemekler güzel, DJ müthiş ve hele ambiyans şahane olunca, İstanbul’un sosyetik isimleri hemen Fenix’teki yerini alıyor. Fenix listemizde ikinci sırada…

3- ZANZİBAR: Zorlu’ya renk getiren Zanzibar, canlı müzik farkıyla tıklım tıklım dolup taşıyor. Mekan’ın içi ve dışı çok geniş, ferah… Canlı müzik başladığında önce Yaşar’ın yeniden doğuşuna ve herkesin kanını kaynatmasına şahit oluyor ve de sonuçta “İyi ki bu akşam Zanzibar’a geldik” konuşmalarını duymaya başlıyorsunuz. Zanzibar, listemizin 3. sırasında bulunuyor.

4- ASTORIA-BIG CHEFS: Astroia’da Big Chefs’te öncelikle bir servis nezaketiyle karşılaşıyorsunuz. Belki de bu yüzden sürekli full… Ayrıca her şey lezzetli ve özellikle öğle yemeğinde acelesi olanlar için vazgeçilmez bir mekan… Astoria Big Chefs 4. sırada yer alıyor.

5- ÇUKUR: Maslak 1453’ün içindeki PM’in alt katındaki Çukur, kısa zamanda büyük yol kat etti. Canlı müzik, sürekli farklı sanatçıların sahne alması ve özellikle de çok sevilen Birol’un ayrı havasıyla coşan Çukur, listemizin 5. sırasında… 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmekanlar