UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

COŞKUN SABAH, KENDİNİ ELE VERDİ!.. ŞÜPHELER NE ZAMAN BAŞLADI?..

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, eşi Ceyda Okay’ın ev baskını hakkında ilk kez konuştu. Coşkun Sabah, “Yanlış evi basmış. Kiracı mağdur.” dedi.

COŞKUN SABAH, KENDİNİ ELE VERDİ!.. ŞÜPHELER NE ZAMAN BAŞLADI?..

Coşkun Sabah, Türkiye güzeli eşi Ceyda Okay’la 19 yıl aranın ardından Okay’ın ihanet iddiasıyla açtığı dava sonucu boşanmıştı.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Coşkun Sabah’ın evde unuttuğu ikinci bir telefonuna gelen mesajlar üzerine ihanete uğradığını iddia ederek dava açan Ceyda Okay, Coşkun Sabah’ın ikna çabalarına rağmen caymamış ve boşanmıştı.

Sadece telefonla yetinmeyen Okay, bir de ünlü sanatçının Etiler’deki dairesinde bir kadınla buluştuğunu öğrendi ve harekete geçti.

Yanına çilingir Süleyman Akkaya’yı da alan Ceyda Sabah adrese baskın yaptı.

Ceyda Sabah, Coşkun Sabah’ın kiraya verdiğinden haberdar olmadığını iddia ettiği dairesinin kapısını çilingir Süleyman Akkaya’ya açtırdı. Ancak içerde eşini bulamadı.

Üstüne üstlük Ceyda Sabah baskın yaptığı dairenin kiracısı Mustafa Kayışoğlu’nun açtığı davayla karşı karşıya kaldı.

Tüm bu iddialar üzerine Etiler’de bir AVM’de görüntülenen Coşkun Sabah ilk kez konuştu. Ünlü sanatçı yaşananların doğru olduğunu ancak iki yıl önce yaşandığını belirtereke akıllarda soru işareti bıraktı.

Zira Ceyda Okay’ın ev basma vukuatı iki yıl önce yaşandıysa, Okay’ın sanatçı hakkında uzun süredir şüpheleri olduğu ortaya çıkıyor.

Bu durumda da Ceyda Hanımın neden bir anda tüm gemileri yaktığı ve davasından vazgeçmediği biraz daha netlik kazanmış oluyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcoşkun sabah