UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

M. CEMCİR’DEN AHMET KURAL VE SILA AYRILIĞINA BEKLENMEDİK CEVAP

Türk sinemasının sevilen ikilisi Zeki-Metin gibi Türk halkının bağrına bastığı Murat Cemcir- Ahmet Kural ikilisi bu kez ayrı ayrı görüntülendi. Ali Atay’ın yönettiği filmin galasına tek katılan Murat Cemcir samimi açıklamalarda bulundu. Ahmet Kural’ın Cengiz Bozkurt’la çektiği suni teneffüs sahnesini; “Ahmet’i yerde yatan bir adamla öpüştüğünü görmek garip geldi.” dedi. Ahmet Kural ve Sıla ayrılığı sorulunca da herkesi şaşırtan bir cevap verdi.

M. CEMCİR’DEN AHMET KURAL VE SILA AYRILIĞINA BEKLENMEDİK CEVAP

Ünlü oyuncu Murat Cemcir önceki akşam “Ölümlü Dünya” galasına katıldı.

Her yere Ahmet Kural ile giden Cemcir, galaya tek gelince sorulardan da kaçamadı.

Muhabirlerin Ahmet Kural ve Sıla ayrılığı sorması üzerine ünlü oyuncu soruyu ustalıkla taca attı.

Bu soruyu beklediği her halinden belli olan Cemcir, daha muhabir soruyu bitirmeden; “Survivor başlıyor…” diyerek acaba Ahmet zor günler geçiriyor, aynı Survivor gibi mi demek istedi yoksa son günlerin en çok konuşulan yarışması olduğu için hemen onu mu söyledi bilinmez ama şu gerçek kimse böyle bir cevap beklemiyordu.

“AHMET’İ BİR ADAMLA ÖPÜŞÜRKEN GÖRMEK GARİP…”

Öte yandan “Ailece Şaşkınız” filminden de bahseden Murat Cemcir, filmdeki Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt’un suni teneffüs sahnesinden bahsederek; “Ahmet’i yerde yatan bir adamla öpüştüğünü görmek garip geldi. Ahmet ve Cengiz o konudan çok dert yandı, ikisinin de öpüşmekten bıyıkları acıdı.” diyerek espri yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat cemcir  ahmet kural