UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA CECELİ ESKİ EŞİYLE DESTEK VERDİĞİ DERNEĞE TEK KATILDI!..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:45’te UçanKuş TV’de!

MUSTAFA CECELİ ESKİ EŞİYLE DESTEK VERDİĞİ DERNEĞE TEK KATILDI!..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik’le birlikte gönüllü olarak destek verdikleri “Kansersiz Yaşam Derneği” toplantısında ünlülere hangi mesajları verdi?

Mustafa Ceceli, daha önce eski eşi Sinem Gedik’in yönetim kurulunda bulunduğu Kansersiz Yaşam Derneği’nin eşiyle boşandıktan sonra yeni üyesi mi oldu?

Daha önce Kansersiz Yaşam Derneği’nin yönetiminde görev alan Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik, boşandıktan sonra yönetimden ayrıldı mı?

Ünlü şarkıcı Göksel’den samimi röportaj!.. Şarkılarıyla sevilen şarkıcı, dizi oyuncusu mu oluyor?

Sosyal Medya’da ne kadar dürüstsünüz? Paylaşım yaptığınız fotoğraf ve videoların hangisi gerçek anlamda sizi ifade ediyor? Acılar, hüzünler, parasızlıklar sosyal medyada ne kadar yansıtılıyor?

Koca şiddediyle felç olduğu iddia edilen ünlü spikerin davasında flaş gelişme!.. Ünlü spikeri darp eden eşin yargılanmasında hangi acı detaylar ortaya çıktı?

Ünlü spiker hala tehdit mi ediliyor? Felçli spkerin mahkemeye gönderdiği dilekçede hangi iddialar mahkemeye yansıdı?

Recep İvedik serisiyle 27 milyon seyirciye ulaşan Şahan Gökbakar, TV’de canlandırdığı tüm karakterleri sinemaya uyarlama kararı aldı!..

Peki Recep İvedik serileriyle kendini ispat eden ünlü komedyenin her yıl karakter komedisi yapması avantaj mı dezavantaj mı? Tüm bu soruların cevabını Sinema Eleştirmeni ve Yazar Atilla Dorsay Canlı Masa’da veriyor!..

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu!.. Daha öne aşk dedikodumuz çıkabilir demişlerdi, dizi bittti ancak aşk başladı!..

Biri, daha önce oynadığı fenomen diziyle adından söz ettiren ve daha sonra romantik komedide kendini kanıtlayan ünlü bir oyuncu; diğeri ise sempatikliğiyle yaza damga vuran bir dizinin dikkat çeken ünlü ismi...Aşkın belgesi ve detayları sadece Canlı Masa’da!..

Antalya'da 10 yıl önce geçirdiği kazanın ardından yatağa bağımlı hale gelen ve ev hanımı Gülsüm Kabadayı'nın koruyucu annelik yaptığı 'Umut' hayatını kaybetti... Umut’a veda eden anne Gülsüm Kabadayı neler yaşadı?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa