UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMU!..

Yorumlarıyla Astroloji'de devrim yapan Şenay Yangel, yeni haftanın burç yorumlarını yaptı.

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMU!..

Koç Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Genel Bakış, Hafta başından itibaren sadece AN’a odaklanmalısınız bunu yaptığınızda, kesinlikle endişelerinizden gerginliklerinizden uzaklaşacak ve çok daha aktif hissedeceksiniz. Gerçi dikkat dağıtıcı durumlarda haftanın ilk günlerinde sizleri etkileyebilir uzun zamandır süregelen rahatsız edici gelişmeler söz konusu ise bunlarla yüzleşmeli devam eden gerginlik ve sorunları bir daha açılmamak üzere kapatacak şekilde hareket etmelisiniz. Hafta boyunca atacağınız her adım sizi daha iyi yerlere taşıyacaktır bu sayede dedikoducu kişilerin çemberinden kurtulacak ve huzur bularak yapmanız gerekenlere odaklanabileceksiniz. Bu hafta da Finans son haftalarda olduğu gibi aynı kalmaya devam edecek. Performansınız hafta boyunca oldukça çok iyi olacak. Sağlık açısından ise hafta boyunca temkinli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise devam eden bir evlilik ya da birliktelik içindeyseniz gerçekten samimi olduğunuz sürece huzur verecek huzur bulabileceksiniz. Gezegenlerin burcunuza yansıyan enerjileri sizleri daha bilinçli kılacak fiziksel ve ruhsal olarak sevdiğinizle olan bağınızı güçlendirecek. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar Hayatınızı güzelleştirebileceğinden emin olun ve arkadaşlarınızın sizi tanıştırma çabası içinde olduğu kişilere ön yargı ile yaklaşmayın. Aşk hiç beklemediğiniz yerden sizi kucaklayabilir.

Öğrenci ve Çocuk Koç burçları: Bu hafta bilginizi arttırmak için destek görebilir kendinizi geliştirme imkanı elde edebilirsiniz. Fen ve teknoloji ile ilgili konularda eğitim alan öğrenciler, sömestr tatilinde zihninizi dinlendirecek aktivitelerle odaklanma sorununu aşmaya çalışmalısınız. Çocuk Koç burçları ise diş ve kulaklar ile ilgili hassasiyetlere yatkın olabilir bu anlamda rahatsızlıklar yaşayabilirler.

Boğa Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Genel Bakış, Hafta özellikle Akademisyen ve yazar Boğa’lar için yaratıcı enerjilerin getireceği olumlu etkilere işaret etmekte. Farklı meslek gruplarına sahip Boğa’lar ise iletişim sorunları yaşayabilir yanlış anlaşılmalardan dolayı gecikmeler ile karşılaşabilirler bu konularda dikkatli olmakta fayda var. Bu hafta başkalarından kaynaklanan eksiklikler sebebi ile işlerin zamanında yapılması için seyahat etmeniz gerekebilir. Aile bireylerinizin ödeme zorlukları yaşamaları sonucu beklenmedik ödemeler çıkabilir bu hafta . Haftanın ilerleyen günlerinde istikrar popülerlik ve kazançlar sizleri bulunduğunuz noktadan çok daha iyi bir yere taşıyacak enerjileri barındırmakta. Özellikle iş değişikliği iş birliği ya da yeni bir proje başlatmak gibi bir düşünceye sahipseniz Perşembe gününden itibaren harekete geçin ve iyi enerjili doğru başlangıçlar ile birleştirin. deneyin. Bu hafta evli ya da ilişkisi devam eden Boğalar artan iş temponuzdan, romantizm duygusallık gibi özel anlara zaman ayıramayabilir buna bağlı ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Eşinizle uyum sağlamak kırgınlıklar içinde olmamak için önlemler alın ve ona karşı sakin ve sabırlı olun. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa’lar ise sevgilinizin tek taraflı beklentileri ve şımarıklıkları hayal kırıklığı yaşatabilir sizlere. Bu durumu görmezden gelmemeli üzüntünüzü onunla paylaşmalı ilişkide fedakarlıkların karşılıklı olması gerektiğini hatırlatmalısınız.

Öğrenci ve Çocuk Boğa burçları: Öğrenci Boğa’lar bu hafta ilerlemeyi engelleyebilecek bazı engellerle karşı karşıya kalabilirler. Sizi engelleyen her şeyi bir yana bırakmalı yeni bir yol bulmaya çalışmalısınız. Gözlem becerileriniz, tatil süresince kendinizi geliştirmenize başarınızı arttırmanıza yardımcı olur. Çalışırken kimsenin dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Çocuk Boğalar ise manevi enerjilerin güçlü yansımaları ile huzurlu enerjiler ile karşı karşıyalar özellikle uyku sorunu olan Boğa çocukları bu hafta bu sorunu aşabilirler.

İkizler Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Genel Bakış, İlişkiler bu hafta daha fazla ön plana çıkıyor. İster kan bağınız olan kişiler ile ister kalp bağınız olan sevdikleriniz ile, Her iki nokta da ilişkiler açısından açık fikirli olmalı yaşananları adilce değerlendirmeye çalışmalısınız. Her iki noktada da ilişkiler sizin için yeterince değerli ise anlaşmazlıklar ve uyumsuzluklarla başa çıkabilmek için sakin kalmayı başarmalı anlık kararlar ile öfkeye yenilerek kalp kırmamalısınız. Birbirinizin söylediklerini dinleyin yapıcı davranmaya özen gösterin ki her şey aşılabilir olsun. Hafta ortası parasal kazançların artması ile rahatlayacaksınız. Bununla birlikte, önemli karar ve planlarınızın uygulanabilir olması için takipçi olmalısınız. Bu hafta evlilik de dahil olmak üzere, uzun vadeli ve kapsamlı kararlarınızı şimdilik ertelemelisiniz. Bu hafta boyunca gelirlerinizi kazanımlarınızı arttırabileceksiniz. Bu hafta uzun vadeli yatırımlar yapmak gelecekte kesinlikle size iyi şans getirecektir. Kararsız kalırsanız mutlaka işinin uzmanlarından tavsiyeler alın ve plansız hareket etmeyin. Yurt dışı bağlantılı oldukça prestijli kurumlar ile ortak girişimlerde bulunmayı planlıyorsanız, bu, hafta görüşmeleri başlatmak için doğru zamandır. Erken terfi istiyorsanız, çalışmalarınızı hızlandırmalısınız fark edilmenin tek yolu bu sizler için!

Öğrenci ve Çocuk İkizler burçları: Sömestr süresince kendinizi daha iyi noktalara taşımak için yenilikçi olmanızın zamanı geldi. Çalışma tarzınızı geliştirmelisiniz elle yazılmış notlar oluşturabilir öğretmen veya arkadaşlarınızla fikir alışverişleri yapabilir okuyup ve gözden geçirmeyi tercih edebilirsiniz, Kendiniz için en uygun çalışma tekniğini bulmanız fazlası ile önemli. Çocuk İkizler ise bu hafta Gaz, şişkinlik gibi sindirim sistemi sorunlarla karşılaşabilirler. Ayrıca; Beklenmedik bir şekilde yaralanma ihtimali olduğundan anne babalar çocuklarınızın güvenliği için hafta boyunca daha dikkatli olmalısınız.

Yengeç Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Genel Bakış, Gökyüzü bu hafta İş hayatınızda istikrarlı gelişmeleri müjdeliyor sizlere. Kendi işinizin sahibiyseniz Uzun vadeli, kârlı bir anlaşma gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, anlaşma ya da iş birlikleri ile ilgili herhangi bir nedenle, görüşmelerin neticelenmesi beklediğinizden daha uzun sürebilir. Endişelenmeyin ve biraz sabırla hareket edin 2. Evinizin yöneticisi Güneş, doğum haritalarınızda 8.nci Evinizi dolaşıyor ve 2.nci Evinizden geçmekte olan Rahu ile oluşan hizalama, finansla ilgili olarak biraz zor bir zaman anlamını taşımakta. Bu sebeple, mümkün olduğunca, finansal kararları alırken çok dikkatli davranın. Önemli yatırım planlarınızı yapmak yerine birikimlerinizi arttırmaya odaklanın bu hafta. Aileniz ile ilgili konularda dikkat edilmesi gerekebilir; Diyabet sorunları olan Yengeç’ler bu hafta zorlanabilirler. Yüksek şeker içeriğine sahip yemeklerden kesinlikle kaçınmanız faydanıza olacaktır. Sindirim sisteminde asidik reflü fazlalığı da sizi zorlayabilir bu hafta. Özel yaşamınızda ise bekar Yengeçler arzu ettiğiniz istediğiniz uzun süreli ciddi bir ilişki görüşünüzü gökyüzü bu hafta pekte destekleyici görünmüyor. Kozmosun olumlu sinyaller göndermesini bekleyin ve yeni bir ilişkiye adım atmak için acele kararlar almamaya özen gösterin. Evli ve ilişkisi devam eden Yengeçler, barış ve uyumu koruyacağınız keyifli enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Öğrenci ve Çocuk Yengeç burçları: Yengeç öğrenciler Sömestr tatilinde sınav stresinden uzaklaşmışken çalışmalarınızın ne kadar önemli olduğunu düşünmeli yaptıklarınızın yeterli olup olmadığını düşünmelisiniz? Derslerden tamamen uzaklaşmak ve rahat bir yaklaşım sergilemek ilerlemenizi engelleyecektir.. Eğer maneviyata yönelir size önerilerde bulunan yakınlarınızın desteği motivasyonunuzu inancınızı tazeleyecek ve sizi ilerleme konusunda motive edecektir. Çocuk Yengeç burçları ise bu hafta her konuda uyumlu ve dengeli davranışları ile aile bireylerinin ilgi odağı olmayı başaracaklardır.

Aslan Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Genel Bakış, Bu hafta Kariyer önceliğinizde daha iyi noktalara erişmek zor olanı başarmak k isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, Öğretmen Satürn ve İletişimin temsilcisi Merkür, Doğum haritalarınızda 6. Eviniz üzerinden geçiş yaparken siz kaybettiğiniz pek çok şeyi geri alabilirsiniz. Elde edilemeyen şeyler bir gün ulaşılabilir hale gelir; Her şey zamanlama ve kendinizi geliştirmeniz ile ilgili. İçinizdeki heyecanın bu kadar çabuk dışarı yansımasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda süre gelen birlikteliğinizi evliliğe taşıma kararı aldıysanız, Küçük sorunların ilişkinizi zorlamasına izin vermeyin. Evli ve ilişkisi devam eden Aslan’lar içinde zor bir hafta. Evliliklerde ve ilişkiler de krizler yaşanabilir. Evli olanlar bu hafta zor zamanlar yaşayabilecekleri için, ilişki içinde uyum sağlamak için soğukkanlı kalma ya çalışmanız akıllıca olacaktır. Aksi takdirde ani ayrılıklar hızla verilen kararlar sonucu yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili ise hassasiyetler söz konusu “Virüs” sözcüğünü duyduğunuzda aklınıza ne geliyor? Tabii ki hasta olma korkusu olabilir. Bu korkuyu önlemek istiyorsanız, viral enfeksiyonlardan kaçının. Ellerinizi sık sık yıkamak, gözlerinize ağzınıza dokunmaktan türlü enfeksiyonla hasta olan insanlardan derhal uzaklaşarak hareket etmek sizi diğer komplikasyonlardan kurtarmak gibi önleyici tedbirler almalısınız.

Öğrenci ve Çocuk Aslan burçları: Sömestr tatili boyunca zihninizi kaygılardan uzaklaştırıp dinlendirmeli size iyi gelen aktiviteler ile ilgilenerek konsantrasyonunuzu güçlendirmelisiniz.. Çocuk Aslan burçları neşeli uyumlu ve öğrenmeye açık oldukları enerjiler ile karşı karşıyalar bu hafta.

Başak Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Genel Bakış, Fırsatlar bu hafta kendilerini saklanıp aramanızı bekliyor gibi görünmekte. Gözünüzü dört açın! Haftanın başında kârlı bir anlaşmayı kaçırabilirsiniz, ancak hayal kırıklığına izin vermeyin çünkü azimli hareket ettiğiniz takdirde yine bir anlaşma yakında karşınıza çıkabilir, ancak bir önceki kadar iyi şartlara sahip olmayabilir. Bu hafta boyunca işinizle ilgili konularda her ayrıntıya önem verin gözünüzden kaçan şeyler sorunlara neden olabilir. Patron yönetici ya da çalışma arkadaşlarınızın sizi sürekli takip ediyor olması sizi zaman zaman rahatsız edebilir ve hatta kızdırabilir; Ne olursa olsun kendinizi frenlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli ya da beraberliği devam eden Başaklar bir bedende tek ruh olabileceğiniz romantik duyguların yoğun ve etkili olduğu özel bir haftadasınız. Kıymetini bilerek her anınızı güzelleştirin. Bunu yaptığınız anda, Güzel romantik anlarınız olacak ve aşk hayatınıza ışıltı katacak. Bekarlar, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile tanıyacağınız bir kişi ile kalpten samimi bir yaklaşımla fazlası ile etkilenebilirsiniz. Sağlığınızda ise sindirim sistemi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Diyet yapıyorsanız lif açısından zengin sebzeleri ve meyveleri tüketerek başarılı sonuçlar almaya başlayabilirsiniz.

Öğrenci ve Çocuk Başak burçları: Öğrenci Başaklar bu hafta tatil rehavetinden bir nebze de olsa uzaklaşacak daha başarılı daha aktif olmanın yollarını arayacaksınız kendinize güvenin ve gelişmek için elinizden geleni yapmaya odaklanın. Çocuk Başak burçları ise bu hafta iştahsızlık ve uyku sorunları dışında son derece pozitif davranışları ile hemen her şeye adapte olacaklar.

Terazi Burcu

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Genel Bakış, Kova burcunda ki Güneş ve Venüs’le birlikte, Özel yaşamınız önem kazanıyor karşılıklı beklentiler farklılaşabilir inatlaşmalar sevginizi gölgeleyebilir keskin kararlar almamaya dikkat edin. Bunun yanı sıra sevdikleriniz veya iş ortak ya da ortaklarınız ile ilgili farklılıklar aranızda ciddi mesafelere yol açabilir. Yakın arkadaşlarınızdan birinin iş ve eğitim hayatınızda ki başarılı ilerlemenizi mali durumunuzu kıskanmasını ve söylediği hoş olmayan sözleri öğrenmekten dolayı üzüntü duyabilirsiniz. Sakın üzüntüye teslim olmayın Bunun yerine, gerçeği ortaya çıkaran göksel geçişi ortaya çıkaran Yüce Yaradan’a teşekkür edin. Kişisel yaşamdaki stres sağlığınızı etkileyebilir ve zayıf bağışıklık sisteminiz le viral bir rahatsızlık yaşayabilirsiniz. Mutlaka Tıbbi yardım almalı ihmalkar olmamalısınız. Aksi takdirde sorun artabilir. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar bu hafta uyuşma zorluğu, bu hafta mutsuzluğunuzun nedenlerinden biri ciddi uzun vadeli bir ilişki biçiminden ısrarla kaçan sevgilinizin yaklaşımları olabilir.

Öğrenci ve Çocuk Terazi burçları: Sömestr süresince tamamen derslerden çalışmalardan uzaklaşmamınız faydanıza olur. Zor diye şikayet etmeyi serzenişi bir yana bırakın ve kendinizi geliştirmek için gayret gösterin. Çocuk Terazi burçları ise bu hafta bağışıklık sistemleri ve uyku sorunları yaşayabilirler.

Akrep Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Genel Bakış, Haftanın başında özellikle iş hayatınızda yorucu enerjiler ile karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda sizden istenilen beklenilenler daha da artabilir buda sizleri yorgun ve gergin kılabilir. Bu hafta özellikle salı ve çarşamba günü iş hayatınızda risk almamalı a planınızın yanı sıra bir b planı da hazırlamalısınız her hangi bir aksaklığa karşı. Bu iki gün zorlu bir performansın üstesinden gelebilir kendi işinizin sahibi ortaklık ya da yeni iş olanakları gibi olumlu gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Kendinizi her türlü dikkat dağıtan şeylerden uzak tutmalı ve profesyonel bir saygınlık kazanmalısınız. Zorlu enerjiler kalıcı başarıların habercisi sizler için. Bu hafta uzun zamandır görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla sosyal paylaşım siteleri üzerinden bağlantılar kurabilirsiniz. harika bir fikir olacaktır. Özel yaşamınızda ise Aşkın temsilcisi Venüs ün Kova burcunda ki geçişi şu anda sevgi ile ilişkili konularda olumlu enerjileri barındırmamakta aşık olanlar için bu hafta evlenmek için doğru bir zaman olmayabilir. Evli ve ilişkisi devam eden Akrepler de bu hafta Venüs adeta alev topuna dönmüş bir yangının içindeyken eş ya da sevgilinize üstün gelme çabası içine girmeden anlayışlı olmalısınız kıskançlık ve güvensizlik, eşinizin duygularını fazlası ile incitebilir ve sizden uzaklaşmasına nasılsa yapmaz yapamaz dediğiniz şeyleri yapabilir bunu yapmasının sebebi de sizin baskın davranışlarınız olabilir dikkatli olmalısınız. İşiniz ile ilgili kısa gezi ya da seyahatler yaşanabilir eşinizi de yanınıza alın bu her ikinize de iyi gelecektir.

Öğrenci ve Çocuk Akrep burçları: Öğrenciler çalışmalarına konsantre olmakta zorlanabilir sömestr boyunca dersler ve eğitimle ilgili her şeyden uzak kalmak isteyebilirsiniz bu fikir bir an için kulağa hoş gelse de okula döndüğünüzde yapmadıklarınızdan dolayı üzülebilirsiniz. Çocuk Akrep burçları ise bu hafta kendilerini ispatlama arzuları ile her şeye çok çabuk adapte olarak gelişime açık olacakları enerjiler ile karşı karşıyalar.

Yay Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Genel Bakış, Bu hafta hızlı gelişmeler telaşlı bir ruh haline büründürebilir sizleri önemli bir değişiklik olmasa bile geçtiğimiz haftalara nazaran daha pozitif hissedecek çevrenize de hissettireceksiniz. Çünkü yaşamın kalbi Güneş ve Aşkın gezegeni Venüs öğretmen Satürn’den uzaklaşıyor. Bu durum enerjinizi yükseltecek daha çok çalışacak ve sonunda kazanacaksınız. Öğretmen Satürn ve iletişimin temsilcisi Merkür, doğum haritalarınızda 2. Eviniz den geçerken, finans ile ilgili konularda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz. Eğer siz bir işadamı ya da iş kadınıysanız, kısa yolculuklar ile iş ve kazanç potansiyelinizi genişletip arttırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, siz bekarsanız anlık etkileşimler ile hayatımın aşkını buldum ZANNEDEREK hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Yay’lar başkalarının telkinleri ile ilişkiniz de ki sorunlardan kaçmak ilişkiyi bitirmek gitmek kolay bir çözüm gelebilir sizlere fakat madalyonun diğer tarafından dan bakmalı herkesin çok iyi niyetli telkinlerde bulunmayacağını görmelisiniz. Pişman olacak kararlar almadan önce. Özellikle evli Yay’lar anlık dürtüler ile yanlış yakınlaşmalar fazlası ile üzücü durumlara neden olabilir sizler için.

Öğrenci ve Çocuk Yay burçları: Öğrenci Yay burçları, Özellikle Yüksek lisans öğrencileri kimsenin etkisi altında kalmadan kendinizi en iyi şekilde ifade edeceğinize mutlu olacağınıza inandığınız seçimler yapmaya özen göstermeli zorlandığınız dersleri verebilmek mezuniyetinizi tamamlamak için gerçekçi yaklaşımlar içinde olabilmelisiniz. Her konuyu, yalnızca sınavı geçmenize yardımcı olması için değil, bilgi edinmeyi amaçlayan bir çalışma ile inceleyin. Çocuk Yay burçları ise bu hafta haylaz arkadaşlarını örnek alarak aile bireylerini zorlayacak alışkanlıklar edinebilirler.

Oğlak Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Genel Bakış,  Bu hafta sorunlarınız azalmaya başlayabilir ve çok zor görünen sizi fazlası ile üzen pek çok şey büyük ölçek şemasında önemini kaybetmeye başlayabilir. Genel olarak, maddi veya kariyer hayatınızda somut bir değişiklik ile karşılaşmayacağınız bir haftadasınız. Hafta boyunca içinde bulunduğunuz yaşam yolculuğunun tadını çıkarabileceğiniz bir konumdasınız yolunuza çıkan her şeyi inanç ve şükranla kabul edin. Her şeye rağmen bu hafta çıkarcı kişilerin sizi finansal olarak suiistimal etmelerine karşı çok dikkatli olmalısınız. Bu hafta zorlukların azalması sürekli sorun çıkartan arkadaşlar ve akrabalarınızı rahatsız edebilir ve bir anda seslerin yükselmesi ile kafanız karışabilir bu kişilerin sinsi oyunlarına karşı dikkatli olmaya gayret etmelisiniz. Bu nedenle çevrenizde bulunan bu enerji vampirlerine güvenmeyin. İşyerinizde çalışma arkadaşlarınıza ortağınıza akrabalarınıza borç vermeden önce temkinli olun bir anda düşünmeden verilen kararlar yüzünden ilerleyen günlerde büyük finansal krizler yaşayabilirsiniz . Sağlığınız ile ilgili hassasiyetler bu hafta da devam ediyor belki de son birkaç haftadan beri süre gelen hastalığınız halen devam ediyor. Şimdi kendinize zaman ayırmalı ruhunuzu bedeninizi dinlendirmeli sağlığınız ile ilgili her konuda başkalarına değil doktorunuza danışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise Evli ve ilişkisi devam eden Oğlak’lar “Dünyanın En Sevimli Çiftleri” listesine girmek için çok istekli değilseniz bile “Dünyanın En Zengin & En Başarılı” insanı unvanını kazanma planlarınız var olabilir değil mi? Aşk sizin için kesinlikle önemli, fakat bu dönemde sırtınızda adeta kambur olmuş kişilerin isteklerini yerine getirmek için mali konumunuzu güçlendirme yönünde daha fazla dikkat ediyor gibisiniz ve AŞK’ ı oldukça gerinizde bıraktığınızın farkında değilsiniz. Ayrıca eşinizle daha az zaman geçiriyor ve sürekli aranıza görünmez duvarlar örüyorsunuz karşı tarafın sabrını da sevgisini de daha fazla sınamadan aklınızı başınıza almalı sahip olduğunuz en büyük zenginliğin sağlığınız ve sizi her koşulda seven o özel insanın sevgisi olduğunu geç olmadan kaybetmeden anlamalısınız. Bekar Oğlaklar bu hafta uzun vadeli bir ilişki kurmakta tereddüt ediyorsanız. Endişelenmeyin karşınızda ki kişinin duygularını ortaya koymasına izin verin ve karşılıklı güvenin oluşması için zaman tanıyarak hareket edin.

Öğrenci ve Çocuk Oğlak burçları: Öğrenci Oğlaklar Mars’ın etkisi ile zihniniz bir konudan diğerine dolaşıyordu. Endişeleriniz sizi rahatsız ediyor konuları sıkışık ve zor buluyordunuz. Şunu unutmayın ki, Hiç bir olumsuz düşünce sizi yenemez. Uygun bir çalışma programına uyun, bir görevi başarıyla tamamlamak için kendinizi biraz teşvik edin ve öğretmenlerinizden alternatif çalışma teknikleri konusunda yardım alın. Çocuk Oğlaklar ise bu hafta uyku zorlukları dışında pozitif enerjiler ile uyumlu girişken ve çabuk öğrenen enerjileri ile dikkat çekecekler.

Kova Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Genel Bakış, Bu haftada parasal konularda büyük gayretler ile başarılı olabilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş ve Venüs’e ve ayrıca büyük iyilik Jüpiter’e teşekkür etmeyi unutmayın Gelirinizi artırmanıza yardımcı olacak doğru yönde ilerlemeler ile istikrarı yakalayacaksınız. Bununla birlikte, daha fazla çalışmaya hazır olun. Ev hanımı ve öğrenciler için ekstra faaliyetler olası hafta boyunca. Ani gelişmelere ayak uydurun şükredin dua edin meditasyon yapın ve rahatlayın. Bu hafta Elektronik cihazların kullanımını, özellikle de yatmadan önce sınırlandırın. Bu, uykusuzluk için de önemli sizler için. Güneş burcunuzda ilerlerken mistik bir deneyim yaşayabilir hayata bakış açınızda köklü bir değişim sürecinin içine girebilirsiniz. Özel yaşamınız bu hafta sürprizler ile dolu olabilir! Bekar Kovalar uzun süre sonra ilk kez birisi gülümsemenizin nedeni olabilir mutluluğunuzun nedeni Aşkın varlığını hissettirecek birisi varlığınızın özüne idrak etmenizi sağlayabilir. ve bu hafta özel biriyle yollarınız kesişebilir ve özel bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Gökyüzü, evli çiftler için, barışa huzura ulaşmak için ekstra çaba sarf etmelerini gerektiren durumlar olabileceğini gösteriyor. Yaşanan zorlukları arkanızda bırakabilmek için biraz daha samimi bir çaba gösterdiğinizde romantizm anlarını yeniden canlandırdığınızda uyumluluk yavaş yavaş dengelenir ve mutlu olmayı başarabilirsiniz.

 

Öğrenci ve Çocuk Kova burçları: Öğrenci Kovalar, Bu hafta pek çok şeyi sorgulayabilirsiniz. Eğitim telaşından uzaklaşıp Hayata geliş nedeninizi? Yaşamın yeryüzünde nasıl başladığını? İnsanlığın öncesi ve sonrasını? Ölüm ve Hayat’ı ? Sorular Sorular Sorular zihniniz hafta boyu cevapları bulmak için uğraşacaktır. Güneş burcunuzdan geçerken ruhsal anlamda sizleri geliştirecek destekleyici enerjileri beraberinde getirecek soruların cevaplarını farkındalığınız doğrultusunda bulacaksınız. Yüksek öğrenim için yurt dışına taşınmak isteyen öğrenciler için bu hafta mutlaka olumlu sonuçlar ile karşılaşabilirler. Çocuk Kova burçları ise bu keşfetme arzuları ile ebeveynlerini şaşırtabilir kişisel gelişimlerinin hızla ilerlemesi ile hayranlık uyandırabilirler kendilerine.

Balık Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Genel Bakış, Bu hafta hobi ve tutkularınızı gerçekçi bir şekilde yeniden düzenleyerek kendinize gelirler elde edeceğiniz ek işler oluşturabilirsiniz. Yaratıcı bir etkinliği yeniden başlatmak için bu haftayı iyi değerlendirin. Dans, sanat, müzik ya da bu tür çalışmalar ruhunuzu yenileyecektir. Bu hafta işle ilgili konularda ise kontrollü olduğunuz takdirde tanıştığınız yeni insanlardan faydalar görebilirsiniz. Ama yine de hemen güvenmemeli karşınızda ki kişileri test etmelisiniz kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen kişilerin oyununa düşmemeye özen gösterin. Bir anda hızlı gelişmeler sosyal çevrenizde gösterişli bir duruşun keyfini çıkarmanıza neden olurken kişisel hayatınız da gerçek dostlarınızın sizden uzaklaşması ile düşten gerçeğe dönüşü nahoş durumlar yaşayarak fark ettirebilir sizlere dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları gergin enerjiler ile karşı karşıya olduğunuz bir haftadasınız. Şimdi durup düşünün ilişkiniz neden bu hale geldi? En kötü şey nedir ? Sizi seven birinin sizin yüzünüzden gözlerinde yaşlar var. En iyi şey nedir peki? Birinin sizin gözlerinizde gözyaşlarına neden olduğu. Bir dakika içinde mutlu ya da üzüntülü olduğunuz hissettiğiniz duyguları dile getiren bu durum, evliliğin bir parçasıdır. Eşinizi rahat hissettirmek ve aidiyet duygusunu arttırmak için onunla daha fazla zaman geçirmeye çalışın elini tutun ve onu sevdiğinizi içtenlikle söyleyin söyleyin ki gözyaşlarınız mutluluktan AŞK ile birbirine karışsın. Bekar Balıklar ise biten ilişkinizin yasını tutmaktan vazgeçmenizin zamanı geldi aynı insan tekrar şans isterse kimsenin size tanımadığı şansı ona vererek kendinize haksızlık etmeyin sosyal olun ve yeni insanlar tanımaktan korkmadan hareket edin. Sağlığınız ise bu hafta önem kazanmakta. Toksinlere bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Doğum haritalarınızda Ay düğümleri Ketu ve Rahu sağlıkla ilgili hassasiyetlere karşı uyarıcı enerjileri barındırmakta. En ufak semptomları bile yaşarsanız, iyileştirici tedbirleri öğrenmek ve uygulamak için mutlaka doktorunuza başvurun.

Öğrenci ve Çocuk Balık burçları: Öğrenci Balıklar bu hafta rahatsızlıklarınıza bağlı olarak, öğrenirken etkili bir şekilde konsantre olamayabilirsiniz Ama asla vazgeçmeyin. Zorluklarla uğraşan tek kişi siz değilsiniz. Tatilin tadını çıkarırken araştırın öğrenme tekniğinizi yolunuzu yeni yaklaşımlar ile şekillendirin. Çocuk Balık burçları ise bu hafta uyku sorunları viral enfeksiyonlara karşı hassasiyetler yaşayabilirler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL