UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ, ANTALYASPOR'U 2-1'LİK SKORLA GEÇTİ!

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalyaspor deplasmanıyla başlayan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Charles'in şok golüyle 1-0 geriye düşen Siyah- Beyazlılar, Talisca'nın 30 ve 53. dakikalarda attığı golle 3 puana ulaştı ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

BEŞİKTAŞ, ANTALYASPOR'U 2-1'LİK SKORLA GEÇTİ!

Beşiktaş, Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Antalyaspor, Hamza Hamza yönetiminde Süper Lig'de ilk maçına çıkıyor. Mücadele Halis Özkahya'nın düdüğüyle başladı. Siyah-Beyazlılar'da yeni transfer Domagoj Vida, ilk defa resmi bir maçta Beşiktaş formasını giydi.

8. dakikada Quaresma'nın kaptırdığı topu sonucunda Deniz Kadah'ın ortasında ceza sahası içinde topu önünde bulan Charles, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.

30. dakikada Beşiktaş'ta Caner'in getiridği topta Atiba'nın ortasına düzgün vuran Talisca, topu filelerle buluşturdu ve maça eşitlik getirdi.

53. dakikada Beşiktaş, Antalyaspor kalesini abluka altına aldı. Oğuzhan,Talisca ve Negredo'nun seri paslaşmaları sonrasında topu önünde bulan Talisca'nın vuruşu kaleciden sekti ve Quaresma'nın önünde kaldı. Quaresma'nın arka direğe yaptığı ortaya Talisca kafayla vurdu ve Beşiktaş'ı2-1 öne geçirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ