UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AJDA PEKKAN ÖZEL TASARIMLARIYLA LONDRA MODA HAFTASI’NDA!..

Türk pop müziğinin mimarlarından Ajda Pakkan moda konusunda iddialı geliyor.

AJDA PEKKAN ÖZEL TASARIMLARIYLA LONDRA MODA HAFTASI’NDA!..

Müzik hayatına başladığı günden beri, gerek sesi gerek yorumu gerek sanatçı kişiliği ile milyonların gönlünde taht kuran Ajda Pekkan moda konusunda markalaşma yolunda ilk adımı attı.

Türk kadının yıllardır yakından takip ettiği Pekkan, önceki gün yaptığı bir basın toplantısıyla moda dünyasına adım attığını duyurdu.

Hayatta ki en büyük tutkusunun müzikten sonra moda olduğunu belirten Süperstar, “Bu durum benim için çok heyecan verici.” dedi.

Pekkan, Londra moda haftasında özel bir defile düzenleyeceği müjdesini paylaşırken bu durumun, onu moda konusunda motive ettiğini söyledi.

Bir sanatçı olarak tüm yükümlülüklerini yerine getirdiği söyleyen Pekkan, bunda sonraki çalışmalarında da bu yükümlülüklerini yerine getirmeye çalışacağının üzerinde durdu.

Zeynep Kartal ile yola koyulan Süperstar, birlikte çok iyi sinerji yakaladıklarını ve bu yüzden marka ismi olarak “Ajda Pekkan By Zeynep Kartal” olarak belirlediklerini belirtti.

“KENDİMİ KENDİM GİBİ HİSSEDEBİLDİĞİM ŞEY NE İSE İÇİN MODA BENİM O OLDU!.”

Pekkan, “Doğru işi doğru kişiyle yapmak gerek. Zeynep Hanım dünya çapında önemli işlere imza attığı için benim için doğru isim oldu.” açıklamasında bulundu.

Pekkan, takipçilerine Şubat sonunda London Fashion Week’te özel  bir defile gerçekleştireceklerini, ve tasarımları ilk orada tanıtacakları müjdesini verdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAJDA PEKKAN