UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WOWWO! ÖYLE BİR OTOMOBİL ALMA İMKANI ÇIKTI Kİ AB’YE GİRDİK SANKİ

Şehir hayatında olmazsa olmazlardandır araç sahibi olmak... İşe zamanında yetişmek, doyasıya gezmek, eğlenmek kim istemez ki… Avrupa’da bakarız, herkesin otomobili var. Ne kadar refah içinde der, iç geçiririz!.. Çoluk çocuk araçları vardır çünkü!.. Ancak artık ülkemizde yaşayanlar da artık AB ülkelerindeki gibi çok kolay otomobil alma imkanına sahip olacaklar.

WOWWO! ÖYLE BİR OTOMOBİL ALMA İMKANI ÇIKTI Kİ AB’YE GİRDİK SANKİ

Bu haberi okurken “woooooow” diyeceksiniz.

Daha doğrusu “wowwo” diyeceksiniz!..

Çünkü, yepyeni bir sistem…

Daha doğrusu bir devrim…

Hepsini nakit ödeme yok ya da banka kredisi yok. Kefil de yok… Yok da yok… Ne var, inanılmaz kolaylık var.

Yıl 2017 hala AB’ye giremedik ama AB ülkelerinde gördüğümüz, imrendiğimiz, herkesin çoluk çocuk otomobil sahibi olma imkanı şimdi Türkiye’ye de geldi!..

WOWWO İLE KREDİSİZ, KEFİLSİZ VE SADECE SENETLE OTOMOBİL!

Yeni araç almak ya da aracının modelini yükseltmek isteyenlerin en büyük sıkıntısı banka kredisi işlemleri ile uğraşmak ve kefil bulmaktır.

Türkiye’nin en köklü firmalarından Yeşil Holding bünyesinde kurulan Wowwo, ikinci el araçları “banka kredisiz, kefilsiz ve senetle” taksit yaparak almanıza imkan tanıyor.

Binlerce model ve marka arabaya ev sahipliği yapan Wowwo; vade seçenekleri, en iyi fiyat garantisi ve eksperler tarafından incelenen taşıtları ile müthiş güvenilir bir mecra oluşturdu.

Araç almaya karar verdikten sonra yapılması gereken tek şey internetten aracı seçmek ve taksit sayısını belirlemek.

Wowwo’nun, banka kredisiz, kefilsiz araç sahibi olmanın en kolay yolu olduğunu söyleyen Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil; “Yeşil Holding olarak kurulduğumuz günden bu yana çalıştığımız tüm sektörlerde, yenilikçi ve müşterilerimize fayda sağlayan hizmet misyonu ile milyonlarca kişiye ulaşıyoruz. Otomotiv sektöründe insanların araç alımı konusunda yaşadığı sıkıntıları göz önüne alarak, Wowwo’yu kurduk. İstediğiniz marka, model ikinci el araçlar banka kredisi ya da kefil olmaksızın 36 ay taksitle alınabilecek. İlk ve tek senetle araç almaya imkan tanıyan Wowwo sistemi ile bu alanda da öncü ve yenilikçi olma hedefimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

Wowwo’ya nasıl ulaşabilirsiniz ve tüm detayları öğrenmek için:

0850 433 99 99

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwowwo