UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞ ADAMINI ÖLDÜREN ŞAHIS VE AİLESİ ADLİYEDE!..

Bodrum’da işletmeci Ali Özdemir cinayeti ile ilgili 4 kişi adliyeye sevk edildi. En yakın arkadaşını öldüren Mustafa Ö.’nün, Ali Özdemir’in cep telefonu ile Bodrum’un bazı bölgelerinde telefonunu açarak polisin sinyal almasını sağladığı öğrenildi.

İŞ ADAMINI ÖLDÜREN ŞAHIS VE AİLESİ ADLİYEDE!..

Ünlü iş adamı 46 yaşındaki Ali Özdemir’in 6 Ocak’ta kaybolmasından 9 gün sonra, en yakın arkadaşı 40 yaşındaki Mustafa Ö., Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek, Özdemir’i öldürdüğünü, Özdemir’in cesedini kayınbabası Arif S. İle birlikte Göktepe mevkisinde bulunan ormanlık alana attıklarını itiraf etmişti.

EŞİ İLİŞKİYİ KABUL ETTİ

Öldürülen Ali Özdemir ile ilişkisini kabul eden kadın , ilişkilerinin 2-3 seneye dayandığını, bir süre önce de Mustafa Ö.’nün durumdan haberdar olduğunu söyledi.

NEDEN ÖLDÜRDÜNÜZ, PİŞMAN MISINIZ

Bunun üzerine katil zanlısı Mustafa Ö. ile kayınbabası Arif S., eşi Tuğba Ö., baldızı K.S., ve kayınvalidesi F.S gözaltına alındı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 4 gün süren ifade işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde 4 şüpheli yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.

Katil zanlısı Mustafa Ö., basın mensuplarının sorduğu ‘neden öldürdünüz, pişman mısınız’ sorularını yanıtsız bıraktı.

KAN DONDURAN İTİRAF

Cinayet zanlısının ifadesinde yakın arkadaşı Ali Özdemir ile birlikte o gece sabaha kadar eğlendiklerini, gittikleri partiden birlikte ayrıldıklarını ve çorba içtikten sonra kendi evine geçtiklerini anlattığı öğrenildi.

Cinayeti işlediğini de itiraf eden zanlı Mustafa Ö. “Sabaha kadar eğlendik daha sonra eve geçtik. Ben eşimle ilişkide olduğunu öğrendim. Yatmaya gidiyorum diyerek evin üst katına çıktım. Merdivenlere oturarak konuşmalarını dinledim. Ali eşime ne zaman boşanıyorsun, artık kavuşalım dediğini duydum. Sabah eşim evden çıktıktan sonra yanına gittim konuşmak için ama bana küfür etti. Kavga etmeye başladık. Bir anda boğuştuk ve Ali’nin silahını çekmeceden aldım korkutmak için o anda olanlar oldu. Yanlışlıkla vurdum” ifadesini

MUSLUK BOZULDU GEL

Ali Özdemir’in başına silahla ateş ettikten sonra Özdemir’in cesedinin ormanlık alana kayınpederi Arif.S. ile taşıyarak üzerini naylon bir örtüyle kapattıkları itiraf etmesinin ardından Kayınpederi Arif S.’de gözaltına alındı. Arif S.ise ben Mumcular bölgesindeydim Mustafa beni aradı musluklarının patladığını söyledi. Evlerine gittiğimde Ali Özdemir koltukta kanlar içerisinde yatıyordu. Bir battaniyeye sararak ormanlık alana taşıtık” ifadesini verdi.

“ABLANA BİR SÜRPRİZ YAPACAĞIM KAHVALTIYA GÖTÜR”

Mustafa Ö.’nün baldızı K.S ise Mustafa Ö.’nün ablana bir sürpriz yapacağım kahvaltıya götür bende oraya geleceğim dedi. Bende erkenden ablamı alarak kahvaltıya götürdüm” dedi.

CİNAYET SİLAHINI DENİZE ATTILAR

Mustafa.Ö. cinayetin ardından Özdemir’in de iş yerinin bulunduğu Bitez sahiline giderek cinayette kullandığı silahı ve cep telefonunu denize attıklarını itiraf etti.

Zanlının ifadesi üzerine Bitez sahiline gönderilen dalgıç ekipleri cinayette kullanılan silahı ve Özdemir’in cep telefonunu aramaya başladı.

2 cep telefonu denizden çıkarılırken silaha ulaşılamadığı öğrenildi.

Öte yandan Ali Özdemir’in cep telefonu ile 4 gün boyunca Bodrum’da gezen Mustafa Ö. Turgutreis, Gümüşlük, Gündoğan ve Göltürkbükün’de telefonu açarak polise sinyal verdirmiş.

Polislerin Ali Özdemir’in telefonundan sinyal alarak bulmak istedikleri için böyle bir şey yaptığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcinayet