UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ, BEKLENEN KAR YAĞIŞI İÇİN TARİH VERDİ!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan raporda yurdun bazı kesimlerinde kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar görüleceği belirtildi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri için de yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

METEOROLOJİ, BEKLENEN KAR YAĞIŞI İÇİN TARİH VERDİ!..

İstanbul ve çevresinde cuma ve cumartesi günü sıcaklıklar yükselirken, yarıyıl tatilinin ilk haftası kenti kar bekliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz'in batısı, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Sivas, Ordu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek yağışların; Mardin ve Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli sağanak (21-50 kg/m2), Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yoğun (20 cm. üzeri) olmak üzere karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU