UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEVDET ÖLDÜ BİLDİĞİ AZİZE HAKKINDAKİ GERÇEĞİ ÖĞRENECEK Mİ?

“Vatanım Sensin” 41. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet, öldü bildiği Azize hakkında gerçeği öğrenecek. Sabırsızlıkla beklenen Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları izleyenleri heyecanlandırdı...

CEVDET ÖLDÜ BİLDİĞİ AZİZE HAKKINDAKİ GERÇEĞİ ÖĞRENECEK Mİ?

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen “Vatanım Sensin” yeni bölüm için nefesler tutuldu. Büyük ilgi gören dizi 41. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

41. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tevfik, Cevdet'in planıyla Dağıstanlı'yı alaşağı etmiş, efeleri milli orduya katmak üzere harekete geçmiştir. İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Ankara heyetiyle bir görüşme talep eder.

Ancak Cevdet, İstanbul Hükümeti'nin Ankara'yı pusuya düşürmeyi amaçladığını keşfeder ve Mustafa Kemal'in kendisini affetmesi için sabırsızlanan Tevfik'i bu pusuyu bertaraf etmek için kullanmaya karar verir.

Cevdet bundan sonra, Yanık Efe olarak Ankara'ya mı katılacağını yoksa gücü eline geçirip Miralay Tevfik günlerine mi döneceğini bilmediği eski dostuyla yüzleşecek ve öldü bildiği Azize hakkındaki gerçeğe ulaşacaktır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVATANIM SENSİN