UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. AJDA PEKKAN DA NUR YERLİTAŞ’TAN “GİYİNMEYİ” BIRAKTI!

Ajda Pekkan, şehitler hakkında söylediği sözlerden sonra takipten çıkardığı Nur Yerlitaş’a artık elbise diktirmeme kararı aldı ve başka modacılarla çalışmaya başladı.

FLAŞ!.. AJDA PEKKAN DA NUR YERLİTAŞ’TAN “GİYİNMEYİ” BIRAKTI!

Süperstar Ajda Pekkan’dan Nur Yerlitaş’a “net” tepki…

Ajda Pekkan, daha önce takipten çıkardığı Nur Yerlitaş’ın hala bir takım olaylar içinde olduğunu görünce Yerlitaş’a elbise de diktirmemeye karar verdi ve başka modacılarla çalışma kararı aldı.

NUR YERLİTAŞ DURMAK-SUSMAK BİLMİYOR VE BAŞKALARINI SUÇLUYOR, YİNE ŞEHİT VAR GÖRMEZDEN GELİYOR!..

Nur Yerlitaş, bir doğum gününde şehitlere söylediği ve tüm Türk halkının tepkisini çeken burada yazmak bile istemediğimiz cümleler kullanmıştı.

Aslında herkes hata yapar.

Ancak Nur Yerlitaş, bu çok büyük hatasını hemen kapatmak, açık açık özür dilemek yerine, yanlış anlaşıldığı gibi ortadan laflar kullanmış ve hatta yaş gününde yanında bulunan insanları suçlamayı tercih etmişti.

Sonrasında Türk halkının tepkisine savcılar da tepkisiz kalmadı ve hakkında soruşturmalar açıldı. Halen devam ediyor.

YİNE KAVGALARIN GÖBEĞİNDE NUR YERLİTAŞ VAR!..

Eşi, dostu “Bari bir süre sessiz kal” dese de onları da dinlemedi ve hatta bu büyük yanlışı yaptığı günün gecesi bile “Maça kızı” gibi fotoğraflar paylaşmıştı.

Sonrasında ise Sibel Can’dan Demet Akalın’a kadar birçok ünlü kendisinden “uzaklaşma” kararı alıp, tepkilerini de çok net dile getirirken, Nur Yerlitaş, aslında Milliyetçi olarak bilinen Bülent Ersoy’la barışıp yeniden onunla ve menajeri Haluk Şentürk’le bir üçgen kurdu.

Kendisi fazla ortaya çıkamazken, bu kez Bülent Ersoy’u yönlendirerek, herkesle kavga ettirmeye başladı. (Ki bu durumu da Lerzan Mutlu ve Gülşah Saraçoğlu medyaya açıkladı)

Bir Diva olduğunu bile unutacak duruma gelen Bülent Ersoy, artık her gün ekranlarda önüne gelenle kavga ediyor. Düne kadar yere göğe sığdıramadığı Gülşah Saraçoğlu’dan Lerzan Mutlu’ya kadar…

Herkes Bülent Ersoy’un düştüğü bu durumu şaşkınlıkla izliyor.

Bu arada Nur Yerlitaş ise sürekli ilginç imajlar içeren paylaşımlarını sürdürüyor. Paylaşımlardan sonra sadece şehitlere laf edilmesini nasıl içlerine sindirdiği belli olmayan çok küçük bir grup ve insanlardan iyi yorum alırken, sonrasında ortaya çıkan Türk halkının yoğun yorum bombardımanı sonrası ise hemen instagram paylaşımını yorumlara kapatmak zorunda kalıyor.

Ancak bu arada kısa süreli de olsa aldığı birkaç olumlu yorum ve beğeniyi kimlerin yaptığını merak ettiğinizde ise sizi “şaşkınlığa” uğratacak isimler görebiliyorsunuz.

Ve en üzücü olanı… Dün yine şehitlerimiz vardı. Bari dün “Ben dik başlıyım” “Ayaktayım, yıkılmadım” tarzı paylaşımlar yapacağına bari bu sefer iki cümle paylaşsaydı, başsağlığı dileseydi ne olurdu, ne kaybederdi sanki!.. Üzücü gerçekten de…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNUR YERLİTAŞ  AJDA PEKKAN