UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

L. MUTLU, ERSOY VE YERLİTAŞ’LA İLGİLİ “CANLI MASA”YA BAĞLANACAK!

Lerzan Mutlu’nun olay olan o fotoğrafı, Bülent Ersoy ile arasındaki davaya konu olmuştu. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili 19:45’te “Canlı Masa” programına telefonla bağlanacak.

L. MUTLU, ERSOY VE YERLİTAŞ’LA İLGİLİ “CANLI MASA”YA BAĞLANACAK!

İşte "Canlı Masa"nın bu akşamki konuları:

Lerzan Mutlu Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili Canlı Masa’ya bağlanacak!...

Lerzan Mutlu oyuna mı geldi? İtalyan restoranında neler yaşandı?

İkili daha önce nasıl barışmıştı? Peki ikinci barış nasıl ve neden kavgaya dönüştü? Bu sabah kumpasa geldim diyen Lerzan Mutlu, her şeyi Canlı yayında açıklayacak!..

Günlerdir kayıp olan iş adamı Ali Özdemir'in cesedine ulaşıldı! Cinayetin arkasından yasak aşk çıktı!.. 10 kişinin göz altına alındığı cinayetin perde arkasından başka hangi detaylar çıktı?

İnsan aldatılınca kime öfke duyar? Eşine mi üçüncü kişiye mi? Erkekler aldatılınca ilk kime, kadınlar aldatılınca kime öfke duyar? Uzman Psikolog ve İlişki Uzmanı Alanur Özalp Canlı Masa’da açıklayacak!..

Cennetin Gözyaşları’ dizisiyle ekranlara gelen Ebru Destan neden gözyaşlarına hakim olamdı? Ünlü oyuncu eşinden şiddet mi gördü?

Bursa'da 3 çocuk annesi kadın evinde 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Herşeyden habersiz olduğu iddia edilen eş işten çıkıp apar topar geldiği ve gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirdi!.. Kadına şiddet artık çığırıdan çıktı!.. Şüpheli cinayet nasıl farkedildi?

Hem  dövdüler hem de sosyal medyada yayınladılar!..

Sosyal medyada Canlı Yayın dayağı!..

17 yaşındaki kız ailesiyle bir oldu kendi fotoğrafını paylaşan 14 yaşındaki genci dövdü bir de bu görüntüleri takipçileriyle paylaştı!.. Artık bu kadarına da pes diyeceğimiz bu olay nasıl gerçekleşti?

Özel haberler, uzman bağlantıları, sıcak gelişmeler, canlı yayınlar ve gündemin öne çıkan konularına farklı bakış açılarıyla hepsi ve daha fazlası 19.45’te Canlı Masa’da!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlerzan mutlu