UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ANNE BEBEK ÜRÜNLERİ FUARI” BİR İLKE İMZA ATTI!..

Her sene profesyonel alıcılara yönelik düzenlenen, bu yılda 34. gerçekleşen “34. İstanbul CBME Türkiye “Anne Bebek Ürünleri Fuarı” bir ilke imza attı. Fuarın son iki gününü halka açtı. Anne ve anne adayları, A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı ürünlerin satışta olduğu standları gezmesinin yanı sıra uzman doktorların söyleşi yapıp, soruları cevapladığı “Mammashow” adlı etkinlik platformundan da yararlandı.

“ANNE BEBEK ÜRÜNLERİ FUARI” BİR İLKE İMZA ATTI!..

Söyleşilerin moderatörlüğünü yapan Nora Romi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Hakan Çoker, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof.Dr. Gazi Yıldırım, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı DoçDr. Melike Özberk Koç, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Işkın Namdar Uzeken, Diyetisyen Derya Akın, Uzman Psikolog Işın Emeç, Dermatoloji Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Şirin Çelik, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Muhammed Altiti, Çocuk Endokronoloji Doç.Dr. Bülent Hacıhamdioğlu, Psikolog İpek Gökozan, Oyun Aile Terapisti Psikolog Bahar Çakır ve birçok uzmanın yer aldığı platformda kendi sorduğu soruların yanında ebeveynlerin de sorularını uzmanlara iletti. 
Türkiye’nin Güvenilir Markaları Bir Arada

Fuar boyunca ailelerin hayatlarını kolaylaştıracak pratik ve teknoloji harikası ürünlerde tanıtıldı. UBM EMEA Pazarlama Müdürü Hande Akman, “her yıl profesyonel tüketiciye yönelik fuarımızı bu sene ilk defa son iki gününü halka açtık. Anne ve anne adaylarına, diğer aile büyüklerinin hayatlarını kolaylaştıran, bebeklerinin çocuklarının rahat edeceği ürünleri bir arada toplu şekilde inceleme imkanı sunduk. Organik kıyafetler, güvenli araçlar, oyuncaklar, kitap standları bir arada yer aldı. Bu alandaki son trend ürünleri yakından inceleme fırsatı yakaladılar. Fiyat bilgisi aldılar. Ayrıca düzenlediğimiz etkinliklerle çocukları ile keyifli bir gün geçirdiler. Uzman doktorlarımızın yer aldığı “Mammashow” adlı etkinlik platformunda da merak ettikleri tüm soruların cevabını buldular.” diyerek fuar hakkında bilgi verdi.   

Markalardan Hediye ve İndirim Çeki

Birçok markanın bir arada olduğu fuarda puset, oto-koltuğu, bebek yatağı, hijyen malzemeleri, oyuncak ve kıyafetlerden oluşan hediyeler verildi. Türkiye’nin güvenilir anne bebek çocuk markaları hem en yeni ürün ve hizmetlerini ebeveynlere tanıttı, hem fuara özel indirim yaptılar hem de daha sonra kullanılmak üzere indirim çeki dağıttılar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANNE BEBEK FUARI