UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANER ERKİN'DEN ESKİ EŞİ ASENA ATALAY'A ŞOK DAVA!..

İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Caner Erkin, boşandığı eşi Asena Atalay’ın soyadının Erkin olarak yer aldığı haberlerin yayınlanmasını yasaklattı.

CANER ERKİN'DEN ESKİ EŞİ ASENA ATALAY'A ŞOK DAVA!..

Caner Erkin, geçen günlerde avukatı Emrah Pamuk aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

Erkin; boşandığı eşi Asena Atalay'ın, kendi soyadı olan Erkin'i kullanmasını önlemek adına Asena Erkin ibaresinin yer aldığı her türlü haberin yasaklanması için ihtiyati tedbir konulmasını istedi.

Avukatı tarafından mahkemeye sunulan talep dilekçesinde, futbolcunun Asena Atalay ile boşandığını fakat bazı yayın organlarında birlikte fotoğraflarının kullanıldığını anlattı.

Caner Erkin, basında yer alan fotoğrafların yanı sıra görsel-yazılı basında, internet ortamında ve haber sitelerinde Asena Atalay'ın halen Asena Erkin ismiyle anıldığını öne sürdü.

Eski eşinin Asena Erkin ibaresiyle yer aldığı haberlerin yayınlamasının durdurulmasını isteyen Caner Erkin, kendisi soyadının yer aldığı haberlerle Asena'nın anılmamasını talep etti.

İstanbul Aile Mahkemesi, Caner Erkin'in talebini kabul ederek, Asena Erkin ibaresinin yer aldığı her türlü haberin önlenmesine karar verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcaner erkin  asena atalay