UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN ŞENTÜRK ENGELLİ GENCE YAPILAN SALDIRI HAKKINDA KONUŞTU!

Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek için bindiği minibüste 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyan olay, herkesin yüreklerini burktu. Sanatçı ve Dünya Engelli Vakfı Başkanı Metin Şentürk’te engelli gence yapılan vahşi saldırı hakkında UçanKuş TV’de 19:45’te yayınlanan Canlı Masa programına konuştu.

METİN ŞENTÜRK ENGELLİ GENCE YAPILAN SALDIRI HAKKINDA KONUŞTU!

Olay, 11 Ocak günü saat 21.45 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi Gazipaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Evine gitmek için minibüse binen konuşma engelli genç, henüz bilinmeyen bir nedenle 3 kişiyle kavga etmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine 3 kişi, yumruk ve tekmelerle engelli genci, diğer yolcuların gözleri önünde feci şekilde dövdü. Olay anı, minibüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

“BU BİR İNSANLIK DRAMIDIR!”

Sanatçı ve Dünya Engelli Vakfı Başkanı Metin Şentürk’te yaşanan bu acımasız olayı Canlı Masa programın da kınadı. Şentürk “Sözün bittiği bir yer!.. Konuyu hassasiyetle takip ettim. Bu bir insanlık dramıdır. En ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Engelli kardeşimin hunharca dövülmesine şahitlik eden, izleyen herkesi kınıyorum. Herkesten bu olaya lanet etmelerini istiyorum. Herkes ortak bir tepki göstermeli” diyerek tepkisini gösterdi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa