UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUAZZEZ ABACI KERİMCAN DOLAYI MI BOSTANCI'DA SAHNE ALMADI?..

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:45’te UçanKuş TV’de!

MUAZZEZ ABACI KERİMCAN DOLAYI MI BOSTANCI'DA SAHNE ALMADI?..

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Taraflı oluyorlar, soft olamıyorlar dedi, magazin yorumculuğu yapan yapan magazinci arkadaşlarını eleştirdi!.. Fatih Ürek magazin programı yapan arkadaşları Seda Sayan ve Seren Serengil için ne dedi?

Ünlü iş adamı Murat Karabova, Seda Sayan için kesenin ağzını açtı!..

Ünlü iş adamı, Seda Sayan’a nasıl bir hediye armağan etti?

Ünlü sanatçı Seda Sayan samimi arkadaşı Murat Karabova’nın jestleriyle adeta ihya oluyor. Çevresi ve özellikle Murat Karabova tarafından çok sevilen Seda Sayan’a ünlü iş adamından nasıl bir sürpriz geldi?

Günlerdir hakkında aşk iddiaları çıkan Seren Serengil bu kez kafaları iyice karıştırdı!.. Ünlü magazinci paylaşılamıyor mu?

Hem magazin yorumluyor, hem de magazin gündemini oluşturuyor!.. Hakan Altun’la yemeğe çıktı, aşk kokuları havaya yayıldı. Yaşar İpek’le bir kahve içti, platonik aşk gündeme geldi!.. Seren Serengil’in hayatında kim var?

Günlerce tartışılan o sahne sonunda gerçekleşti!.. DJ Kerimcan Durmaz, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hazırladığı şovu sergiledi!..

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı’da sahne alacak olması nedeniyle gündeme gelen Muazzez Abacı hakkında hangi gerçek ortaya çıktı?

Ünlü popçu Demet Akalın yakın dostu Kerimcan Durmaz için nasıl bir sürpriz hazırladı?

Polemik büyüyor! Canlı Masa’ya bağlanan Muazzez Abacı’nın yapımcısı Muko Murat Yıldırım ünlü sanatçı için sahne almaktan vazgeçti dedi, Kerimcan öyle bir sahnenin olmadığını söyledi! Peki kim doğru söylüyor? Bostancı Gösteri Merkezinin sahibi Ümit Celasun tüm soruların cevabını Canlı Masa’da açıklayacak!..

Serdar Ortaç Ebru Gündeş’e seslendi!.. Ünlü popçu bir zamanlar arasından su sızmadığı Gündeş için hangi kararı verdi?

Yer Adana!.. Yok böyle vahşet!.. Minibüste engelli genci nasıl darp ettiler? İşitme engelli genci dolmuşta darbeden 4 şüpheli yakalandı mı?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa