UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN ÇANAK İLE TİYATROKEYFİ HAKKINDA "ÇOK ÖZEL"

Oyuncu ve Müzisyen Metin Çanak Uçankus Tv'ye çok özel açıklamalarda bulundu.

METİN ÇANAK İLE TİYATROKEYFİ HAKKINDA "ÇOK ÖZEL"

Konservatuar eğitimi almamış olmasının içinde bir ukde olarak kaldığını söyleyen Metin Çanak bugünlerde Sanat kariyerinde önemli adımlar atıyor.

"Yeni Gelin" dizisinde Jandarma Komutanı olarak izlediğimiz Metin Çanak bu başarısını geçtiğimiz günlerde aldığı ödülle de perçinlemiş oldu.

Sanat Yönetmenliğini Uluslararası Tiyatro Yönetmeni ve Oyuncu Kemal Başar'ın yaptığı “Tiyatrokeyfi”nin Müdürlüğü'nü de yapan Metin Çanak "40 yıllık hayalim bugünlerde gerçek oldu ve olmaya devam ediyor. Özel tiyatroların içinde önemli bir misyonu olan “Tiyatrokeyfi”nin yöneticisi olmak benim için büyük bir onur. Beni sinema ve dizi camiasında senarist ve ve yönetmen Ersoy Güler ön plana çıkardı. Değerli üstad Kemal Başar ile tanıştırdı. Kemal Başar hoca ile tiyatro önceliğimiz olmak üzere birçok proje konuştuk. Hayallerimizin örtüştüğünü görüp birlikte çalışma kararı aldık. Özellikle sosyal sorumluluğu ön planda tutarak sanatseverlere güzel işler sunma noktasında hemfikiriz.

Şubat ayının ilk haftasında galasını yapacağımız "Gözlerin Ardında Müzikal" tiyatro alanında içinde bulunduğum ilk proje olacak. Bu projenin Türkiye ve Yurtdışında geniş kitlelere ulaşmasını temenni ediyoruz. Müzikal'in yönetmenliğini Kemal Başar yapıyor. Down Sendromlu bir çocuk dünyaya getiren annenin dramını anlatıyoruz. Anne karakterine "Yeni Gelin" dizisinin Esmeralda'sı Eda Kandulu hayat verirken milyonların sevgilisi pop sanatçısı Özgün ise hem oyunculuğu ile hem de muhteşem şarkılarıyla  tiyatro seyircisiyle buluşmayı bekliyor.

Tiyatrokeyfi'nin önümüzdeki günlerde çok önemli atılım ve projeleri olacağını da dile getiren Metin Çanak yapacağımız projeleri devlet kademelerimiz ile de paylaşıyoruz devletimiz ile ortak yürütebileceğimiz birçok proje var" dedi. Sanat yönetmenimiz Kemal Başar ile sanat camiasına "ben değil biz" ilkesini yerleştirmek istiyoruz  yani başarının anahtarının ekip ruhuyla yakalanacağına inanıyoruz. Sanatseverler Tiyatrokeyfi oyunlar hakkında detaylı bilgiye resmi web sitemizden ulaşabilirler.

www.tiyatrokeyfi.com.tr

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETİN ÇANAK