UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜK AŞKIN ÖMRÜ 9 AY SÜRDÜ! SILA VE AHMET KURAL NEDEN AYRILDI?

Elife Yılmaz ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:30’da UçanKuş TV’de!

BÜYÜK AŞKIN ÖMRÜ 9 AY SÜRDÜ! SILA VE AHMET KURAL NEDEN AYRILDI?

İşte Canlı Masa programının içeriği;

Çekilen bıçaklar yerini buket çiçeklere bıraktı!.. Üç gün önce mahkemelik olan Yeşim Salkım ile Seda Sayan üç gün sonra nasıl abla kardeş oldu?

2018 barış rüzgarı ara sıra dalgalanıp yerini gerginliklere bıraksa da bahar esintileri rüzgarı çabuk dağıtıyor!.. Yeşim Salkım ile Seda Sayan’ın arasında önce sert rüzgarlar esti, sonra iki ünlü isim ateşkes ilan etti? Barış adımlarını ilk kim attı?

Büyük aşkın ömrü 9 ay sürdü!.. Sıla ve Ahmet Kural neden ayrıldı?

Sıla ve Ahmet Kural ayrılığının perde arkası ne? İkilinin ayrılığı zıtlıklar mı, uyuşmazlık mı, yoğunluk mu?

Güzel oyuncu Demet Özdemir suskunluğunu bozdu!.. Ünlü oyuncu hangi soruya sitem etti?

İrem Derici rest çekti!.. Ünlü oyuncu kimlere meydan okudu?

Gonca Vuslateri Seda Sayan taklidi hakkında ilk kez konuştu? Ünlü oyuncu magazin gündemini nasıl kendi hayatına uyarladı?

Bülent Ersoy’un altın rengi elbisesi hem maaliyeti hem ağırlıyla şoke etti? Diva’nın elbisesindeki tüyler hangi kuşa ait çıktı?

Fatih Ürek’ten magazin dünyasını sarsacak olay açıklama!.. Yılan Dansının çıkışını açıklayan ünlü şarkıcı kimleri yılan ilan etti?

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’la evli olan ancak ayrı ülkelerde yaşayan Belçim Bilgin’den ilişkilere dair ilginç açıklama!.. Ünlü oyuncu evliliğini nasıl tanımladı?

Kendini yanlız hissedenler için sıcacık bir çorba kadar sıcak ve içi ısıtan bir yöntem belirlendi!.. Ayrılanlar, aşk acısı çekenler, yanlız olanlar nasıl bir hizmet alıyor?

İlişkilerin tanımı ilişkiye göre değişir mi? Sevgiliyken nasıl, flört ederken nasıl, evliyken nasıl ilişki yaşanıyor? İlişki Uzmanı Aynur Tümen Canlı Masa’da açıklayacak!..

Seren Serengil iki günde hakkında farklı isimlerle çıkan aşk iddialarına ateş püskürdü!.. Ünlü sunucu kime veryansın etti?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa