UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL’DEN AŞK DEDİKODULARINA SOSYAL MEDYADAN YANIT!..

Geçtiğimiz günlerde adı aşk dedikodularına karışan Seren Serengil konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

SEREN SERENGİL’DEN AŞK DEDİKODULARINA SOSYAL MEDYADAN YANIT!..

Seren Serengil’in adı geçtiğimiz günlerde Hakan Altun’la aşk dedikodularına karışmış, daha o dedikodu bitmeden Yaşar İpek ile adı anılmaya başlamıştı.

Serengil, bu haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Serengil açıklamasında:

“Vay be ne hızlıymışım da haberim yokmuş. Bir gün önce Hakan’la, bir gün sonra Yaşar’la… Dur bakim yarın da kimle yazacaksınız? Yani her yemeğe çıktığım arkadaşımla her gün yazarsanız 365 sevgilim olacak bu yıl ha kalan 6 saat için de birini düşüneyim. Matraksınız... Ne diyeyim o zaman sizinse her röportaj yaptığınız her haberini yaptığınız kişilerle alakanız var biz de öyle mi bakalım şimdi... Hayatımda sevgili anlamında kimse yok olunca koşa koşa ben söyleyeceğim ama yok ki arkadaşım ve köpeklerimle uyuyup uyandığım lise çağlarımdan kalan bir penfriend dönemindeyim. Yani mesajlaşır yemek yerim bir yerlere giderim ama ilişki yok hazır değilim. Biri büyü mü yaptı bilmiyorum, hissizim... Hakan’a 3 kere hastaneye gitmiştim, görememiştim. Nezaket olarak beni yemeğe götürdü, aşk başladı yazıldı. Yaşar’la küstüm, barıştım hadi stüdyoya gel şarkılarımı dinle dedi, gittim arkasındaki kafede yemek yedik, onunla da aşk yaşıyor dendi. Şimdi ben sizin dediğinize göre Hakan’la bir gün önce aşk yaşamaya başladıysam, onu aldatmış oldum Yaşar da daha uyanmamıştır şok olacak çocuk. Yani yalanlamama gerek kalmıyor bir gün sonra yaptığını haberi kendini yalanlıyorsunuz bir başka haberle.  Neyse Yaşar’ın şarkısı Emrin Olur’u çok beğendiğim için belki klibinin stylingini v sanat yönetmenliğimi yapacağım şimdiden söylüyorum boş boş yazıp çizmeyin diye. Hadi iyi pazarlar. Bu akşam da Kerimcan’layım bak Yaşar’ı da onunla aldatmayı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte Seren Serengil’in o paylaşımı:

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13