UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GUPSE ÖZAY’DAN OLAY İTİRAF! “BARIŞ’A HAYATI ZİNDAN EDİYORUM!”

“Deliha 2”yi geçen Cuma seyirciyle buluşturan Gupse Özay, Cengiz Semercioğlu’na konuştu. Ünlü oyuncu hem filmine dair merak edilenleri hem de sevgilisi Barış Arduç’la ilişkisini anlattı.

GUPSE ÖZAY’DAN OLAY İTİRAF! “BARIŞ’A HAYATI ZİNDAN EDİYORUM!”

İkincisini çektiği “Deliha” filmi için 21 kilo alıp veren, Gupse Özay, “Deliha, seriye dönecek gibi duruyor. Ama ben bu kiloyu bir daha alıp verebilir miyim bilmiyorum. Seri yapacağım için sağlığımdan olabilirim. Doktorlar da “Saçmalama” diyor. Hollwood’ta insanlar global işler yaptıkları için onların canına minnet 100 milyon kazansam ben de 120 kilo olurum.” diyerek sağlığı ve filmi seri haline getirip getirmemek arasında kaldığı ikilemi ortaya koymuş oldu.

Kontrol hastası olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, “Yazdığımı oynamak, oyuncuları yönetmek, etrafı kontrol etmeye çalışmak dünyanın en zor şeyi. Barış’a da hayatı zindan ediyorum ama kontrolden değil, hiperaktiflikten. “Bir otur, bir sus artık” durumu oluyor çevremde” diye de ekliyor.

Filminin rakibi olan Arif V 216 hakkında da yorum yapan Özay, Cem Yılmaz’a “Ulan yandık! Bizi bitireceksiniz.” dediğini anlatıyor ve devam ediyor “Benim kitlem biraz daha çocuklar olduğu için “Neden olmasın?” dedik.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGUPSE ÖZAY  BARIŞ ARDUÇ