UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“HER GÜN CENGİZ SEMERCİOĞLU’NUN YÜZÜNÜ GÖREREK HAYAT GEÇMEZ!”

Dün gece UçanKuş TV kameralarına Arnavutköy’deki Hadson adlı mekanda takılan Seren Serengil ve Yaşar İpek’in görüntüleri kafaları karıştırdı. Önceki gün adı Hakan Altun’la yazılan Serengil, acaba yeni bir aşka mı yelken açtı soruları akıllara gelirken, Seren Serengil UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

 “HER GÜN CENGİZ SEMERCİOĞLU’NUN YÜZÜNÜ GÖREREK HAYAT GEÇMEZ!”

Yaşar İpek’in çok sevdiği bir arkadaşı olduğunu söyleyen güzel sanatçı, “Biz Yaşar’la yıllardır küstük. Geçen hafta Gezegen Mehmet’in düğününde karşılaştık ve aramızdaki buzlar eridi. Yaşar, Kayahan’ın “Emrin Olur” şarkısını çok farklı yorumlamış ve şarkıya aşık oldum. Dilimden düşmüyor.” diyerek “Yaşar İpek’le yeni bir aşk doğar mı?” sorusuna cevap vermiş oldu.

Ünlü şarkıcı, Yaşar İpek’in kibinde oynayacağı müjdesini de verdi. Aynı zamanda Serengil, İpek’in şarkısına vokal de yaptı.

Seren Serengil, sanatçı kimliğinin yanı sıra artık bir magazinci de aynı zamanda. Her sabah “Duymayan Kalmasın” programıyla ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesi olan Serengil’den hayranları yeni yılda bir ilişki hatta evlilik bekliyor.

Serengil de yalnızlıktan sıkıldığını, “Yalnızlıktan öleceğim. Hayatımda kimse yok. Genç ve güzel bir kadınım hayatımda tabii ki birisi olacak. Ama bu bir süreç, ne zaman olur bilemiyorum.” sözleriyle anlattı.

Başarılı isim aşk hayatını konuşurken partneri Cengiz Semercioğlu’na şakayla karışık taş atmayı da ihmal etmedi. “Her gün Cengiz Semercioğlu’nu görerek hayat geçmez. Hayatımda 2. bir erkek olmalı artık” dedi.

Seren Serengil, aşka kapılarını açmış durumda ama hayatına girecek o şanslı isim kim olacak bilemiyoruz. Güzel sanatçının mutlu aşk haberleri yakın gibi duruyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEREN SERENGİL