UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANTALYALI MUHTAR, FENOMEN NOTERLERE MEYDAN OKUDU!..

Antalyalı muhtar, şarkı eşliğinde mühür basan hızlı fenomen noterlere tekerlemeyle meydan okudu. Makamına geçip eline mührü alan Akseki İlçesi’nin Cevizlibağ Mahallesi muhtarı Harun Çınar, Türkçe’deki en zor ve usun tekerleme olan 'kekere mekere' yi okuyup mühür bastı.

ANTALYALI MUHTAR, FENOMEN NOTERLERE MEYDAN OKUDU!..

Görüntülerini sosyal medyada yayınlayan ve çok sayıda beğeni alan muhtar Barun Çınar , tekerleme ve mühürleme işlemine başlamadan önce de noterlere seslendi. Sevgili noter arkadaşlarım görüyor ki mühür ve türküleriniz arasında güzel ahenk yaklaşışınız' diyen muhtar Harun Çınar " Ben Antalya Akseki İlçesi Cevizli Mahalle Muhtarı olarak muhtar arkadaşlarım adına diyorum ki türkülerimizi kendimiz söylüyoruz ahengi yakalıyoruz, ben size türkü değil ama ülkemizin çok eski bir tekerlemesiyle, güzel Türkçe’mizin en uzun tekerlemesiyle karşılık vermek istiyorum ' dedi.

Konuşmasının ardından tekerlemeyi baştan sona okuyan muhtar, bu arada mühür basmayı da ihmal etmedi.

Ankara 46. Noterliği Başkatibi Selma Lücnö'nün yılın son çalışma gününde evrak tasdik ederken türkü eşliğinde ritimli paylaştığı görüntüsü ve Uşak 4. Noter katiplerinin “Erik Dalı Gevrektir” türküsü eşliğinde evrak tasdik etmeleri sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHABER