UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ ARDUÇ VE NEW BALANCE'DEN HEYECANLANDIRAN İŞ BİRLİĞİ!..

New Balance ve Barış Arduç işbirliği kutlaması Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan ev sahipliğinde, gerçekleşti.

BARIŞ ARDUÇ VE NEW BALANCE'DEN HEYECANLANDIRAN İŞ BİRLİĞİ!..

Oyuncu Barış Arduç, spor giyim markası New Balance ile işbirliği yaptı.

Arduç, marka için “Barış Arduç X NB” adlı bir koleksiyon hazırlayacak. Koleksiyona Barış Arduç'un ses dalgaları ilham veriyor.

Parmak izi gibi benzersiz olan ses tonu, Barış Arduç X NB koleksiyonunda ses dalgalarına dönüşerek Barış Arduç'un sporcu yönünü ifade edecek.

Koleksiyon lansmanının ilkbahar yaz sezonunda yapılacağını duyuran Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan, Arduç ile yapılan işbirliği hakkında, “Biz Barış'la Bujin'de tanıştık. Birlikte antrenman yaptık. Birlikte terledik. Spor sevdadır, aşktır, önceliktir, fedakârlıktır, rağmendir, mücadeledir. Sağlığına ve ruhuna yaptığın en kıymetli yatırımdır. En doğal halindir. Ben, Barış'ın mesleği olmamasına rağmen spora bu değerlerle verdiği kıymeti fark ettim ve bunu da bağırmadan yapması beni çok etkiledi” dedi.

Barış Arduç ise; “New Balance gibi global bir markayı temsil eden ve benim de çok kıymet verdiğim Önder Öztarhan'ın, mesleğim olmamasına rağmen spora olan tutkumu fark edip buna değer görmesi, başka bir ruh ve şevkle beraber yürümeyi talep etmesi beni çok onore etti” diyerek karşılık verdi.

Koleksiyona Barış Arduç'un ses dalgaları ilham veriyor. Parmak izi gibi benzersiz olan ses tonu, Barış Arduç X NB koleksiyonunda ses dalgalarına dönüşerek Barış Arduç'un sporcu yönünü ifade edecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbarış arduç