UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

350 BİN LİRALIK TAKSİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR!

350 bin liralık taksi havalimanında hizmete girdi. Görenleri büyük şaşkınlığa sürükleyen lüks taksiler herkesin gözdesi...

350 BİN LİRALIK TAKSİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR!

Atatürk Havalimanı’nda hizmete giren lüks taksiler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Karşılaştıkları ilgi karşısında mutlu olan taksi sahipleri ise amaçlarının vatandaşa daha iyi hizmet vermek olduğunu vurguladı. Havalimanında taksicilik yapan Samet Uğur ise 210 Bin TL değerindeki lüks aracını taksiye çevirerek görenleri şaşırttı.

Lüks aracını taksi olarak çalıştıran Uğur görenlerin çok şaşırdığını söyleyerek, “Yolcular büyük ilgi gösteriyor. Hatta telefonumuzu istiyorlar. Böyle bir ihtiyaç vardı. Biz bu ihtiyacı giderdik. Bu aracın normal değeri 350 bin lira ancak devletimizin bize yaptığı ÖTV indirimi ile yaklaşık 210 bin liraya mal oldu. Türk ve yabancı yolcu aldım. Her ikisi de çok memnun kaldı” dedi.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul’daki Yeni Havalimanı’na araçlarıyla, şöförlerin vizyonu ve eğitimiyle çok iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlüks taksi