UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GELİNİ HAKKINDA DEDİKODU YAPAN KAYNANA TAZMİNAT ÖDEYECEK!..

Hazan Kutsal ve Simge Andaç’ın sunduğu Canlı Masa programı bu akşam 19:00’da UçanKuş TV’de!

GELİNİ HAKKINDA DEDİKODU YAPAN KAYNANA TAZMİNAT ÖDEYECEK!..

İşte Canlı Masa içeriği;

93 yaşında vefat eden Türk sinemasının duayen isimlerinden Münir Özkul son yolculuğuna uğurlandı!.. Sanatçının tüm sevenleri Muhsin Ertuğrul sahnesinden defnedildiği Bakırköy mezarlığına kadar ustayı saygı ve sevgiyle uğurladı!..

Yeşilçam'ın ulu çınarı Münir Özkul'un cenazesi, Bakırköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. "Hababam güm güm" sloganlarının yankılandığı cenazede yaşananlar Canlı Masa’da olacak!..

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz ayrıldıktan sonra yakın arkadaşı Ekin Mert Daymaz’la ilişki yaşayan ve ardından adı Murat Dalkılıç’la anılan eski sevgilisi hakkında ilk kez konuştu!.. Daymaz, eski sevgilisi hakkında ne dedi?

Bülent Ersoy Tarkan düetinin ardından Süperstar Ajda Pekkan’dan da bir sürpriz geldi!.. Ünlü pop star kiminle düet yapacak?

Bizim Aile dizisinin sevilen oyuncusu Nesrin Cevatzade’yi ne duygulandırdı? Ünlü oyuncu hangi sürpriz karşısında şoke oldu?

Pınar Altuğ’dan evlilik haberi geldi!.. Ünlü isim Eşi Yağmur Atacan’la beraber ilk kez açıkladı!..

Bülent Ersoy ve Tarkan’ın düeti Ümit Hırsızı görücüye çıkmak için gün sayıyor. İki dev ismi buluşturan projede Tarkan ve Bülent Ersoy hangi açıklamalarda bulundu?

Usta oyuncu Demet Akbağ’da modaya uydu!.. Görüntülenmemek için neler yaptı?

Canan Karatay’dan botoksa çare geldi!.. Profesörün yüzü gerdiren botoksa gerek kalmayan meşhur tarifi ne?

Bu kez balona değil topa vurdu!.. Forma giydi, sahada koşturdu!.. Balona rövaşata atmaya çalışırken kaydedilen görüntüsüyle sosyal medyada fenomen olan ve günlerce haber programlarında konuşulan Gülbüey Türkücü nasıl futbolcu oldu?

Gelini hakkında dedikodu yapan Kaynanalara kötü haber!.. Artık konu komşuyla dertleşmek, gelinini eleştirmek bu kadar kolay değil!..

Yargıtay’dan emsal karar!.. Konya’da gelinine iftira atan arkasından konuşan kaynanaya mahkeme acımadı!.. Dedikoducu kaynana kaç para tazminat ödeyecek?

Geri sayım yaptı, ölüme atladı!.. Fotoğraf uğruna 20 metre yüksekten aşağıya düştü!.. Fotoğraf çekmek isterken düşerek hayatını kaybeden Halil Dağ’ın düşme anı nasıl kameralara yansıdı?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanli masa