UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜPERSTAR KÜSLERİN BARIŞMASIYLA İLGİLİ BAKIN NE DEDİ?

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

SÜPERSTAR KÜSLERİN BARIŞMASIYLA İLGİLİ BAKIN NE DEDİ?

Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ajda Pekkan, yılbaşını evde geçirdiğini, sahneye çıkmak istemediğini belirterek, “Evden çıkmadım pek, kendi kendimize eğlendik” dedi.

Herkese iyi yıllar dileyen süperstar, son zamanlarda müzik camiasındaki gelişmelere de değindi. Pekkan, biten küslüklerin kendisini de çok mutlu ettiğinden bahsetti. Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’nun barışmasına “Sezen’de Yıldız’de benim çok iyi dostlarım, beni çok mutlu etti ikisinin barışması. Çok sevindim” dedi.

Bu arada albüm çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten güzel sanatçı, “Birçok düet yapılıyor. Belki bir sürpriz de ben yaparım bir düette benden gelir” diyerek albümü hakkında tiyolar verdi.

Tarkan ve Bülent Ersoy’un düeti sorulduğunda “Belli olmaz bende belki Tarken, belki Sezen ya da belki Yıldız’la olur. Sürprizi kaçırmayalım” dedi.

Spor yapmaya fırsat bulamadığını ifade eden Pekkan iş yoğunluğundan şikayetçi olduğunu belirtti.

Yemek yapmayı da sevdiğinden bahseden güzel sanatçı, “Ben tam bir gurmeyim, yemeyi de yapmayı da çok seviyorum” diyerek arabasına yöneldi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAJDA PEKKAN