UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN'DAN FATİH HOCAYA VETO GELDİ İDDİALARINA YANIT!

Arda Turan'ın, Fatih Terim'in yakın dostu eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a verdiği cevap gündeme bomba gibi düştü. Fatih Terim ile çalışmayacağını belirten usta oyuncunun MLS ekibine transfer olacağı söylentiler arasında.

ARDA TURAN'DAN FATİH HOCAYA VETO GELDİ İDDİALARINA YANIT!

Bilindiği üzere Fatih Terim ile Arda Turan’ın araları bozuk. Terim’in Galatasaray’a imza atığında gelen Arda Turan sorularına da tavır aldığı ortada.

Arda Turan’ın da, Fatih Terim’in yakın dostu olan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın “Senin Galatasaray’a, Galatasaray’ın da sana ihtiyacı var. Gel Fatih Hoca’dan özür dile, kırgınlık bitsin” sözüne,  “Ben Terim’le çalışmam” cevabını verdiği iddia edilmişti.

Ancak Arda Turan bugün itibariyle bu iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi. "Bugün basında çıkan haber baştan sona yalandır. Değerli büyüğüm Mehmet Ağar’la aramızda böyle bir konuşma asla geçmedi. Hayal dünyanızın ürünü haberleri ve algı operasyonlarınızı lütfen kendinize saklayın ve beni rahat bırakın." yazan futbolcu iddiaları yalanlamış oldu.

Arda Turan’ın Barselona’da kalmayacağı, MLS ekiplerinden Chicago Fire ile Barselona’nın anlaştığı iddialar arasında.

Göksel Gümüşdağ ise yaptığı açıklamalarla kafalarda soru işareti bırakmıştı. “Şartlar oluşursa Arda Turan’ı transfer ederiz diyen Başakşehir Futbol Kulübü Başkanının Arda’yı çok istediği bir gerçek. Ancak Başakşehir Kulübünün Arda’nın yüksek bonservis ücretini karşılaması mümkün görünmüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan